GO

Cum se face:Blugi

Puteti vedea cum se fabrica blugii in cadrul emisiunii Cum se face de pe postul de televiziune Discovery.
Cum se face:Blugi poze

Adaugat de Andr3iR

Da da ai dreptate am un prieten chiar zici ca ii cocalar si el ii roacker inrait nu vorba, da are o curea fratele meu la blugii cu bricheta deci te caci pe tine ma cand il vezi.

Adaugat de djalex007

In primu si primu rand chia rnu suport blugii doar la coazie sau o iesire in oras dar in rest numa in training ma imbrac , pentru ca nu ma consider cocalar sa ma imbrac tot timpu in blugii sa imi iau curea cu ditamai catarama de trebuie sa imi bag tricoul sub ea sa fiu misto.

Adaugat de KayPax549

Poi daca iti place sa mintzi ca tu ai haine de firma si ca ai dat ogramada de bani pe ele esti chiar degeaba pentru ca eu unu nu dau 2 bani pe astia care se dau mari si nu au nici o treaba.

Adaugat de green

Daca ai bani iti permiti sa te imbraci la sumele care vorbiti voi acolo si vreau sa zic ca la 80 de lei cum zice ala imi iau blugi de mor incet si la toti le zic ca dau 200 pe ei si nu isi da seama nimeni.

Adaugat de bacaucristi

Nici eu nu ma pot imbraca in altceva decat in blugii, plm miam luat un training si l-am agatzat in banca la scoala si am mai dat si 400 de Ron pe el de la mama lui din reprezentatza Nike. Nu se merita sa dai bani si sa le aghetzi.

Adaugat de hoollaur

Pentru ce dracu sa dau 150 de euro doar ca se numesc Armani si ca is din Italia pe cand pot sa iau la 200 de lei mult mai faini din magazinele de haine elegante si nu poti zice ca nus de firma din moment ce nus deaia cu 80 de lei.

Adaugat de Astoria

Eu nu am treaba miam luat acum la 150 de euro niste blugi de la Armani de la mama lor din Italia si vreau sa zic ca is mortali. Cand iam luat de nu aveam la etichete pe tot picioru in jos si holograme la catarama placuta pe spate cu Armanii figuri :D.

Adaugat de Gavril49

Sa stii ca ai dreptate de nu am cautat un an dupa blugii cu culoare alabstru deschis deschis spalaciti si cu talie joasa asa cum zici tu si nu am reusit sa gasesc nici in ziua de azi de nu o trebuit sa caut din timisoara in bucuresti.

Adaugat de IstrateAlex

Pe mine de exemplu ma inerveaza blugii din ziua de azi , cum apare cate o moda f**** trebuie sa schimbe peste tot in magazin modelele . De exemplu cautam un model cu talie joasa si largi la picior eu gasesc talie lunga si stramtzii la picioare si altceva nu aveau in magazine decat aia , imi venea sa ii f** totzi d-zei lai aia cu blugi ei.

Adaugat de cosraq

Adevaru este ca blugi sunt si cea mai purtata imbracaminte din lume la ora actuala.. Eu unu nu ash purta altceva inafara de blugi ce naiba sa ma imbrac in pantalonii largii care zici ca inot in ei.

Postat de makadalbert Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
blugi poze cum sa ma imbrac la scoala bliugi poze blugi faini cum se confectioneaza haine elena udrea in blugi
© 2012 Top1