GO

Lupte cu caini oprite

Imagini incredibile cu caini antrenati pentru lupte, cani cu rani extrem de grave, caini care nu au nicio vina ca stapanii lor sunt niste animale
Lupte cu caini oprite poze

Adaugat de adi

Adauga comentariul tau aici, pentru asta sunt facuti sa se lupte.

Adaugat de elena

Sunteti niste prosti, Nuva dati seama cat de bun este, un caine, dar voi, nu stiti sa pretuiti natura, voi credeti ca este, un robot ? \ NU IMI VINE SA CRED, INCERCATI SI PRETUITI, CEL MAI BUN PRIETEN AL OMULUI, CAINELE DACA ATI FI LOVITI INTR-UN ACCIDENT SI ATI AVEA UN CAINE, ORI S-AR DUCE DUPA AJUTOR ORI AR STA CU ACEA PERSOAN PANA VEDE CA SE RIDICA.

Adaugat de Numele aici...nicu

Adauga comentariul tau aici, fara inima in ei si fara suflet.

Adaugat de Andra

Sunteti niste javre cei care faceti asta, niste idioti si retardati mintal, cred ca ati fost chinuiti in copilarie de sunteti in stare de un asa sadism, sa va ia dracu pe toti de sadici si sa sa dea dumnezeu sa fiti chinuiti exact ca si cainii aia, nu meritati sa aveti un caine, meritati ce e mai rau.

Adaugat de FDSfDSFSD

FUTUVA IN GURA DE PROSTI HANDICAPATI PROSTI OAMENI8

Adaugat de ANDU

VATI BATUT JOC DE EI SUNTETI OAMENI FARA INIMA VOINU VA GINDITI CA CINUITI ACESTI CIINI.

Adaugat de kkk

Da aveti dreptate ce oameni fara inima of of ce nesimtiti.

Adaugat de Bull

Nu exista pitbull de 93 kg, Ei nu turbeaza daca nu se bat , au fost creati pentru lupte intre caini, nu cu tauri, pentru tauri au fost folositi caini mai masivi precum bulldog-ul si ca fiecare animal de pe planeta simte durerea, Unii desteptii ar trebui sa taca.

Adaugat de Pitbull

Nici nu stiti ma dreaq ce vorbiti pitbuli pentru asta sunt facuti eu am un pitbull care cintareste 93 de kg si cind mi-a scapat a omorit un taure la vecin ei pentru asta sunt creati sunt facuti genetic daca nu se bat turbeaza ei nu simnt durerea mai documentativa pitbuli au fost creati genetic pentru razboaie.

Adaugat de wolf

Ba handicapati pwli voi nu merotati sa traiti voi trebuie sa fiti legati si taiati cu lama pe fiecare particica din corp.

Adaugat de Dragos

Mda ai dreptate cu videoclipul postat nikiodarta nu mi-au plakut luptele astea de cini si nu as vrea sa asist la asata nu mi-as duke cainele nikiodata la astfel de lupte, oameni care fac asta nu cred ca au minte si nu au inima , cum sa stai sa-ti vezi cainele asa cum sufera.

Adaugat de anonim

Am asistat la multe astfel de lupte si sunt sangerosase caini sunt pusi de mici ca sa se anvete dupa lupta cel care pierde daca are daca asi bate animalu.

Adaugat de Adytzu

CE va place la luptele de caini nu inteleg daca as fi in locul cainilor vas face bucatele asa ca terminati dracu cu luptele astea santeti sandici nu e vina cainelui ci vina stapanuli.

Adaugat de amstaff

Sunteti criminali eu am un amstaf si l-am invatat cuminte eu va spun din prietenie, "voi dati banii , dar eu as tine mult la ei si eu am 10 caini findca am casa la tara.

Adaugat de amstaff

Voi nu aveti mila de animalele acestea chinuite deloc

Adaugat de doctoru

Vreau sa vad ce minte are fiecare, nu este de vina animalul.

Adaugat de nae

Astia nu se numesc oameni, dar nici animale nu le poti spune, sunt niste abjecti care nu merita sa traiasca nici printre oameni, nici in padure printre salbaticiuni, Astia sunt niste tumori care trebuie extirpate prin executie publica.

Adaugat de adrian

Stapani nenorociti care merita puscarie pentru asa ceva

Adaugat de cristian

Eu mai bine nici nu ma uit stapinii sint niste prosti

Adaugat de raul

Si un ciinel ai sa te joci cu el si sal ingrijesti sal speli si sa va jucati sa-ti tina companie.

Adaugat de raul

Nu e bine sa-ti pui ciinele la batae el tot ce face face de dragu stapinului sau el crezi ca vrea sa se bata cu alte animale el vrea doar sa te faca fericit si tu il anihilezi prin punerea la lupta.

Adaugat de GICA MEDELEANU

STAPINI SUNT MAI ANIMALE DECIT ACESTI CIINI CARE SUNT MULT MAI CREDINCIOSI DECIT OMUL.

Adaugat de Marius

Cei care fac acest lucru sunt niste ratati, am luat si eu parte la o asemenea lupta, insa pentru scurt timp deoarece am sunat la politie si toti au luat-o la sanatoasa, acestor oameni li se pare ceva distractiv si ceva din care sa castige bani, M*** tuturor celor care fac asemenea lupte cu animalele lor.

Adaugat de lora

Acesti oameni nau nici un pic de jale , sincer sa spun eu plingeam la acest video.

Adaugat de andrei

Si eu am caini de rasa dar eu nu i-am pus niciodata sa se bata dar asa ceva este strigator la cer, lor le-ar place daca i-ar pune cineva sa se bata intre iei si sa se omoare ? lor nu le-ar conveni in pana mea.

Adaugat de andrei

Ce nenorociti sa le fie rusine ca isi bat joc de saracele animale.

Adaugat de dorian

Ar trebui omorati pentru ce fac , sa le fie rusine ce vina au saracele animale.

Adaugat de andra

Nenorocitii dracului nu meritati sa traiti sa va bateti joc de bietele animale.

Adaugat de strungar florin

Io nu inteleg cum pot fii uni oamenii asa de nebuni sa puna caini sa se bata isprava iulian.

Adaugat de vlad

Sa va fie rusine ca va sacrificati animalelele daca ati fi in locul lor ce ati face sunt si ele suflete.

Adaugat de costel

Sa va ia dracu de nenorociti sa fiti voi in locul lor , cum ar fi ?.

Adaugat de alex

Nu e un sport asa ceva da un hobby pentru nenorociti, sa-i f** in cutia limbi si primesc multi ani de inchisoare pentru asa ceva si ce e mai rau e ca daca pierd la lupta ii arunca in stradas sau ii omoara tot stapani.

Adaugat de nicusor

Asa sa fie oprite sunt si elesuflete iubesc caini

Adaugat de denis

Vi se pare ceva vain sa vedeti cum se bat antre ei

Adaugat de adi

Asta pentru ca nu ati avut de aface cu asemenea caini de aia vi se pare grotesc.

Adaugat de ioana

sunt niste nenorociti toti care au an cap acest sport daca iei ar fi an locul la aceste creaturi si sa caini ar fi stapani ce ar face dar sigur asa ceva nu se va antanpla nici odata sunt niste criminali

Adaugat de costel

Pacat de ce se poate intimpla ar trebui condamnati la inchisoare acesti oameni fara suflet.

Adaugat de ertymann

Este ingrozitor cand vezi aceste animale cum arata dupa acele lupte ingrozitoare pentru ele si distractive pentru oameni, oare ce fel de oameni sunt acestia? Daca sunteti oameni cu adevarati atunci fiti buni si iubiti animalele asa cum ele va iubesc pe voi, un caine cand vede ca stapanul sau este atacat sare sa-l apere cu pretul vietii lui, dar omul ce face v-ati gandit la asta?

Adaugat de winserver

Da foarte bine spus stapanii acestor caini sunt niste animale salbatice si cum animalele salbatice trebuie izolate in padure, izolati si acesti oameni in inchisorile din statele din care fac parte ca sa nu mai faca astfel de atrocitati si sa nu mai chinuie pe bietele animale pentru distractia lor sau pentru bani pur si simplu.

Postat de karina Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
lupte cu caini lupte caini imagini lupte de caini video lupte animale salbatice
© 2012 Top1