GO

Pepsi si Coca-Cola

Inca o data rivalitatea si concurenta dintre Pepsi Cola si Coca Cola dar de data aceasta reprezentata prin doua automate unul de Pepsi Cola iar celalalt de Coca Cola care arunca cu doze de suc unul in celalalt.
Pepsi si Coca-Cola poze

Adaugat de bgigi

Pepsi cu Ecstasy ahah, prea belea, am vedea pe toata lumea cu ticle de Pepsi si cola in mana.

Adaugat de cvasi2005

Mda Cocaina, ar fi bautura cea mai vanduta din luea, daca arfi cocaina in ea ahaha, Azi vindem Coca-Coacu un adaos suplimentar de sarbatori 20% mai multa cocaina, yeee ahah, sau Pepsi cu gust de Marihuana.

Adaugat de dancmd

Cofeina nu cuva au cocaina

Adaugat de Bulau77

Mda nu cred eu zic ca ambele au la fel de multa cofeina in fine.

Adaugat de adiscaf

Pepsi e mult mai bun are si o cantitate mai mica de cofeina in el fata de Coca Cola si + albastru e culoarea mea preferata.

Adaugat de cti97

Cele mai tari sutn alea cu rivalitatea dintre cele doua companii superbe reclamele, interzise toate dar superbe.

Adaugat de bgrares

Cele mai faine reclame sutn de la PEPSI si de la Coca-Cola, si sa nu mai vorbim de reclamee in care este aratata rivalitatea dintre cele doua gignte alea industriei de racoritoare Pepsi e cunscuta pentru reclamele haioase si pline de inspiratie, facute alaturi de fotbalisit celebri sivedete, iar Coca-Cola, e recunoscuta pentru reclamele mai traditionale in care apare celebrul urs polar si Mos Craiun cu cate o sticla de Coca Cola in mana, personal eu prefer reclamele Pepsi, dar asta nu insmena ca astea de la Coca-Cola sutn mai prejoase.

Adaugat de KaTaLyN

Si cica la sfarsit plange si PEPSI si dupa Coca-Cola ahaha, cat de tare.

Adaugat de cpoint

Cat de marfa e reclama cica se scuipa automatele intre ele cat de marfa.

Adaugat de Andr3iR

Pare intresanta reclama, ia sa o vizionam

Postat de ioana Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
concurenta intre pepsi si coca cola pepsi cola concurenta dintre pepsi si cola reclame haioase coca cola automate pepsi imagini concurentii coca cola concurenta dintre cola si pepsi poze funny cu concurenta dintre pepsi si coca cola concurenta intre pepsi si cola coca cola poze
© 2012 Top1