GO

farfurii din portelan

Vai cate farfurii a spart tipa , si ce idee sparta a avut cu camasa ca suport de transport. haha
farfurii din portelan poze

Adaugat de mioara_banica73

Un videoclip de tot kktulllnui vad sensul deci nu este haios delo in ziua de azi vedem numai curve peste tot.

Adaugat de Asbjorn

Nu stiu daca un magazin cu farfurii din portelan are profituri mari dar sigur nu lucreaza pe pierderi.

Adaugat de gabber

Cred ca au castiguri frumusele cei care au magazine farfurii, ca sigur au vanzari bune, pentru ca o farfurie se indoaie destul de des.

Adaugat de cristi18bro

Cea mai tare idee cu aceasta fata care sparge acele farfurii de portelan si apoi se dezbraca sa puna cioburile, barbatii au ramas cu gura cascata pana la urechi nu le vine sa creada ce vad, dar a meritat ca au avut ce vedea.

Adaugat de alexthebest

Pacat de acele farfurii sparte ca daca am sti cat costa numai acele desene pe farfurii si acea tipa le sparge din dorinta de a face distractie sau ma rog sefii ei care i-au dat instructiunile.

Adaugat de ElemenT

Acum ma iau dupa tine clujene si-mi deschid si eu un magazin cu farfurii portelan sibiu.

Adaugat de ciuci78

Daca nu-mi fac un magazin dinasta cu farfurii de portelan cluj, vedeti voi si sunt sigur ca voi avea succes.

Adaugat de kinderjoy

Daca i-as fi rugat sa vanda acele farfurii ieftine de portelan sigur nu ar fi fost de acord, cu tot respectul pentru glume dar nu sunt deacord cu asa un dezastru.

Adaugat de Hell8oy

Bai parca mi-as deschide si eu un magazin cu farfurii pentru spart, ce credeti am succes si o sa mai fac si profit, dar cred ca am sa fac doua unul cu femei si unul cu barbati dezbracati ca nu vreau sa fac discriminari.

Adaugat de aurelbronz

La noi sunt magazine cu farfurii din astea, ca ma duc si eu sa fac cumparaturi acolo cred ca merita numai cand ma gandesc ce am de vazut si imi vine sa plec de acum ca sa caut magazinul.

Adaugat de bogdandoinea

E super tare ideea aceasta cu farfuriile de portelan chiar daca se vede clar intentia de a le sparge, fata nu este o actrita prea buna, dar cum se dezbraca si ce le arata cumparatorilor are ceva talent, nu se rusineaza deloc parca si -ar fi dat jos haina si mai avea altceva pe ea si nu-i pasa.

Adaugat de Faraon

Foarte buna aceasta idee cu spartul de farfurii, la urma urmei chiar daca i-a pus sa plateasca merita dupa ce au vazut ceva super pe gratis.

Adaugat de cigraphics

Ce vina au acele farfurii din portelan nu stiu de au ajuns sa fie bucatele inaine de vanzare, eu stiu ca-i buna si distractia mai ales cand e vorba de glume dar poate ar trebui sa nu mai distrugem asa mult.

Adaugat de augusta

Si eu duc lipsa de farfurii de portelan, motivul este acelasi nu stiu cum se face dar le sparg asa de rapid si tot deauna trebuie sa cumpar altele, oricum e super tare ideea din acest filmulet.

Adaugat de eux1

Pacat de acele farfurii portelan, mie chiar imi trebuie cateva varfurii sigur daca le ceream eu pe gratis m-ar fi refuzat categoric, dar ce sa-faci asta-i viata, unii le arunca iar altii duc lipsa, cat despre ideea cu camasa pe post de cos e destul de trasnita, saracii barbati ce se holbeaza la ea.

Adaugat de patric

ok unde este magazinul de farfurii de portelan ca vreau sa ma duc si eu pe acolo poate imi fac si prieteni

Postat de ioana Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
farfurii portelan farfurii de portelan farfurii din portelan dinti de portelan poze farfurii ieftine poze farfurii cum se fac farfuriile desene pe farfurii cum se face portelanul portelan spart farfurie portelan
© 2012 Top1