GO

Scheme din fotbal de strada

Niste baieti care dupa parerea mea sunt foarte flexibili si foarte bine antrenati ne arata cateva scheme de fotbal de strada.
Scheme din fotbal de strada poze

Adaugat de adi

Ba astea sunt trucate daca chiar ar face astia asa ceva ar fi fost deja colegi cu mesi.

Adaugat de Boban

Super tare am ramas cu gura cascata succes mai departe

Adaugat de Kolosal

Mare dreptate ai! Exact asta, tot ce spui tu acolo se intampla in fotbalul romanesc contemporan. Se fac tot felul de intelegeri murdare. Asta e, suntem o tara plina de coruptie si nu se stie daca se va incheia cu ea prea curand. Cat despre baietii din filmare nu am decat cuvinte de lauda. Bravo lor! Asa ceva nu am mai vazut, si nici macar ceva asemanator in meciurile din Romania si nu numai. Felicitari!

Adaugat de can234

Wow! Baietii acestia chiar sunt talentati. Intr-adevar foarte flexibili si antrenati, cred ca le-a luat ceva timp sa ajunga la performantele acestea. Chiar sunt foarte tari schemele lor, dar si periculoase in acelasi timp. Isi pot suci mijlocul, spatele la rasucirile acelea, sau pot oricand sa cada de pe cladirile acelea. Sau Doamne fereste, la schema cand loveste acela cu piciorul mingea de pe capul altuia, se putea sa nu nimereasca mingea, ci capul prietenului sau. Dar cred ca sunt foarte bine antrenati, adica se vede lucrul acesta. Sunt si talentati si cred ca le si place, se vede entuziasmul pe fetele lor. Daca ar fi recrutati la echipe de fotbal ar da lovitura cu jucatori ca acestia. Va dati seama ce scheme ar face baietii pe teren, nu cred ca ar atinge-o adversarii. Dar dupa cum bine stim, ca fotbalul din ziua de azi a devenit mai mult o afacere decat un sport. Se fac fel si fel de intelegeri intre patronii de cluburi sportive, multe meciuri sunt cumparate si asa mai departe. Mi se pare o rusine pentru un jucator sa fie platit pentru a juca prost, pentru a duce echipa la esec si a lasa adversarii sa castige. Da, chiar se intampla asa ceva, cel putin la noi in Romania sigur se intampla. Din cauza coruptiei, nici nu mai gasesti jucatori care sa joace din pasiune pentru fotbal, de placere in primul rand si apoi pentru onorariul care li se cuvin. Se pare ca lumea noastra devine din ce in ce mai lipsita de etica, se degradeaza si demoralizeaza din ce in ce mai mult si noi contribuim la aceasta.

Adaugat de AsDanzy

Baiete astea sunt teroare 10000X the best ce sarituri super GG mane.

Adaugat de florinotea@yahoo.com

bravo

Postat de hristoduran Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
scheme de fotbal scheme din fotbal scheme de strada poze fotbal de strada scheme la fotbal scheme fotbal de strada fotbal scheme fotbal de strad c4 83 scheme
© 2012 Top1