GO

Imnul National al Ungariei

O melodie pe care sunt obligat fortat sa o aprob din toate punctele de vedere. Este un cantec al carui text reflecta realitatea si doar realitatea. Bravo realizatorului ... si jos cu bozgorii janghinosi.
Imnul National al Ungariei poze

Adaugat de yoyo

Nu va este un pic rusine ? toata lumea va arata cu degetul, eu sunt unguroaica dar sunt din romania si traiesc in londra, toata lumea va arata cu degetu ca sunteti niste tigani imputiti, oare de ce nu da drept de munca la romani ? sunt prea bine vazuti in lume ?.

Adaugat de crus

Hai sa defecam pe toti bozgorii si sa le dam foc si sa facem o zi nationala din aceasta treaba.

Adaugat de andrei

Si ucrainenii se in jura si bulgaria ii vina sa sinucida.

Adaugat de andrei

Cel mai bun imn al romanilor si al ungurilor pervesi

Adaugat de un om educat

Esti un bou sau nici macar bou mai mult esti un nyime, pacat ca te-a fatat mata esti un tomberon de om.

Adaugat de bozgoroaica mindra

Cit terbuie sa fii de imbecil sa scri asa ceva, nici daca te mai fata ma-ta valaha de 100 de ori nu te poti ridica mai sus de genunchiul broastei , Imbecilule eu iti scriu in limba curvei de ma-ta tu aminal cu clopot ai latra ca si maidanezu de n-ai cunoaste-o , Fututi ati fost si fututi veti fii forever te asigura o bozgoroaica.

Adaugat de cetatean f scarbit

Ce cultura, cata cultura incedibil, mi mila de voi serios.

Adaugat de cetatean scarbit

Asa nivel de inteligenta, asa oameni, asa Romanie, Vai de capul p, ii voastre Rusine Nu faceti cinste tarii doar o faceti de rusine.

Adaugat de diauwe

Cel mai tare text din lume il are imnul natonal al ungariei, sincer cred ca merita sa fie cunoscut de toata lumea, mai ales de europeni,trebuie tradus in engleza si franceza cine se ofera.

Adaugat de Lagromap

imnul national ungar ce versuri tari are ca si capul lor, ma refer la capul de pe umeri adica bostanul.

Adaugat de relu

Sunteti siguri ca si ungurii isi cunosc bine imnul national al ungariei, bineinteles ma refer la imnul nou, daca credeti ca nu-l stiu propun sa-i invatati ca merita sa-l cante macar pe stadioane ca sa faca admosfera si sa le spunet sa-l cante cant jucatorii lor joaca cu tarile vecine mentionate in imn.

Postat de hooc Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
imnul ungariei versuri imnul national al ungariei imnul national ungariei imn ungaria traducere ungaria imn versuri imn national ungaria imnul de stat al ungariei versuri imn ungaria imnul ungariei text imnul ungariei tradus imnul natonal al ungariei
© 2012 Top1