GO

Culorile in italiana

Acest film o sa va ajute sa invatati culorile in limba italiana atat copiii cat si adultii. Sper sa va placa.
Culorile in italiana poze

Adaugat de Larisa

Imi place foarte mult italiana, am invatat foarte multe cuvinte si propozitii, stiu sa numar pana la 100, stiu foarte bine alfabetul eu cred ca ma descurc foarte bine desi am 11 ani, mi se pare foarte usoara si are multe asemanari cu Romana ADOR ITALIANA mai ales ROMA.

Adaugat de XXX

Si mie mi-a placut Acest video e super si am invatat toate culorile in italiana.

Adaugat de frumos

Foarte frumos a-mi place foarte mult ne place la toata familia.

Adaugat de EUGENIA

VREAU SIMI PLACE ITALIANA SI VREAU SA INVAT SA LE STIU

Adaugat de MUNTEANU ESTERA

Foarte intresant imi place doresc sa invat cat mai multe cuvinte si fraze sper sa va placa si voua bafta celor care vor sa invete.

Adaugat de ANETA

Simplu, dar util, le-am memorat din prima, e accesibil oricui doreste.

Adaugat de hinceanu roxana

Am retinut repede culorile, am inceput sa invat italiana si cred ca ma descurc destul de bine pentru inceput, bafta tuturor celor care vor sa invete.

Adaugat de sork

Am invatat toate culorile in italiana sunt super fericit cunosc pe cineva de locuiteste in italia de multi ani si el este tot roman si a invatat italiana de multi ani.

Adaugat de kramer

Este bun filmul pentru invatarea culorilor in limba italiana. Eu l-am urmarit de cateva ori si chiar am retinut culorile.

Adaugat de axi777

Daca doriti sa invatati culorile in italiana acest film este bun, cred ca o sa va ajute si pe voi sa invatati culorile in italiana. Mie mi-a placut, sper sa va placa si voua.

Postat de gtk1 Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
culorile in italiana culorile in limba italiana culori in italiana culori italiana culori in limba italiana culorile inlimba italiana animalele invata fructele in italiana culoare in italiana invat limba italiana culori limba italiana lecti an limba italiana
© 2012 Top1