GO

alba ca zapada si cei sapte pitici

Alba ca zapada si cei sapte pitici sunt desenele care mi le amintesc cel mai mult din copilarie sunt preluate din USA si acolo se numesc Snow White este defapt vorba de aceleasi desene doar ca numele difera.
alba ca zapada si cei sapte pitici poze

Adaugat de alexandra

Mutulică, Somnorosul, Hapciu, Ruşinosul, Morocănosul, Doc şi Voiosul.

Adaugat de alexandra

Hap-ciu, moracanosul, doc, somnorosul, bucurosul, mutulica, morocanosul.

Adaugat de miki

Super tere dar in romana ? bebele meu are doar 6 luni

Adaugat de vali\'

Valyy, dinu mie mi-a placut acest desen cu alba ca zapada.

Adaugat de oana budui

Sunt niste desene nemapomenite sa faceti in continuare dar acuma nu mai sunt scriitorii care erau pe vremuri ca sa le iasa asa si acuma acuma sunt numai posirci care nu stiu ca sa mai faca nimic.

Adaugat de laura

Este un desen animat care la orice varsta te uiti cu mare placere pentru ca iti aduci aminte de copilarie.

Adaugat de LIGIA

Iata care sunt numele celor 7 pitici din povestea “Alba ca zapada si cei sapte pitici”: Doc = Inteleptul Happy = Bucurosul Bashfull = Rusinosul Sleepy = Somnorosul Sneezy = Hap-Ciu Grumpy = Morocanosul Dopey = Mutulica

Adaugat de LIGIA

Adevarat sunt cele mai frumoase desene, am 34 de ani si tot ma uit CU placere la ele... ACEASTA ESTE CEA MAI FRUMOASA POVESTE CLASICA!!!

Adaugat de alex

Adevarat sunt cele mai frumoase desene, am 20 de ani si tot ma uit q placere la ele, totusi am si eu o intrebare qm se numesc cei 7 pitici ? ca am uitat si aqm trebuie sa-i povestesc nepoatei mele multumesc.

Adaugat de radu

acestea sunt unele dintre cele mai tari desene animate le stim toti de mici si, dupa 30 de ani sunt la fel de frumoase intradevar frumoase si caprioare si iepurasi veverite ce desene bine gandite practic sunt desene pentru fetite, dar merg si pentru baieti.

Adaugat de diogrey

Piticii sunt foarte buni la suflet , chiar daca mai fac greseli ei sunt foarte hasli tot timpul.

Adaugat de drywater

sunt superbe aceste desene animate , foarte frumoase la mine nu se vede chiar foarte clar dar e super.

Adaugat de djhsd

Eu nici nu stiam ca altii mai au desenele astea tot timpul credeam ca sa facut in Romania si e absolut autentic.

Adaugat de ionutjakal

Da asa este numele nu conteaza sincer eu zic ca numele alba ca zapada si cei sapte pitici este mai bun de cat cel al americanilor si nu cred ca se poate numi copiere , un astfel de desene trebuie sa existe in fiecare tara si nu conteaza ca l-au creat americanii sau romanii sau alti oameni , important este ca este realizat de cineva care intradevar sa gandit la copii.

Adaugat de denyed

In alba ca zapada si cei sapte pitici este fiecare detaliu reprezentat foarte bine si fiecare lucru este gandit bine , intradevar aceste desene sunt facute pentru copii si autorul ii trimite pe copii prin mai multe experiente si mai multe stari emotionale prin acest desen , ma bucur ca a fost preluat si de ramani chiar daca iau schimbat numele din Snow White.

Postat de george58 Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
desene animate alba ca zapada si cei sapte pitici desene cu pitici numele piticilor din alba ca zapada poze alba ca zapada si cei sapte pitici nume pitici alba ca zapada alba cazapada pitici poze desene 27animate 27alba 27ca 27zapada 27si 27cei 2
© 2012 Top1