GO

Mondenii: Banel se da drept Becali

Episod in care Banel vine in biroul patronului Becali, acesta da o serie de telefoane pretinzand-ule ca este Gigi Becali la telefon.
Mondenii: Banel se da drept Becali poze

Adaugat de pHoZoNNN

Cum am mai spus il imita bine pe ne-a gigi

Adaugat de htr1

Prostii, prostii cum le ziceti voi dar uite ca is plini de bani si va ingroapa inca in ei, chiar nu ii mai intereseaza cand au bani, fac ce le trece prin minte doar au bani sa isi plateasca amenzile.

Adaugat de cipicut

Da ma ce adevarata o fost faza aia cand o inceput sa il faca prost pe ala si dupaia so dus la el si lo scuipat. Chiar ca nu is pe treaba lor astia din neamu Becali, parca is verii cei doi.

Adaugat de Bogdann

Ii tzine buzunaru ma sa faca asha ceva, degeaba le comentatzi ca is nesimtzitzi si ca is asha.. Cine altcineva are tupeu ala jegos cum lau avut astia ca in timpul unei emisiunii sa inceapa sa vorbeasca asha si sa faca nu stiu gesturi nu prea la locu lor.

Adaugat de bobbycvi

Chiar nesimtit Ioan Becali ala, e se vede ca ii neam cu Gigi Becali ca si ala nu o inceput sa injure in direct , Doar is neamuri pana la urma nici unu nu trebuie sa fie mai prejos ca celalalt.

Adaugat de decedatu

Da chiar ca il imita bine pe Becali poate mai bine ca ala care il imita pe Becali , Dar tot asta cand il imita pe Ioan Becali, cum scuipa tot timpu esti prost ma tu esti prost cum o facut atunci in direct cu prezentatoru ala de o inceput sa il scuipe, Saracu prezentator tot so cacat pe el ca il ia la bataie mosu, dar cine ii pe p*** lui isi permite sa faca asa ceva in direct in timpul unei emisiuni.

Adaugat de cosraq

Cica sal pui pe Banel pe primu loc in in functia de priministru nebuni si astia de la Mondenii, dar sa nu mai zic ca ce pictura avea Becali in birou zici ca era de Van Goh.

Adaugat de dreher

Ce bine il imita pe Becali, Banel asta de la Mondenii, adica cum naiba sa nu il imite bine ca doar ii actor toti ar fi in stare sa imite pe cineva mai ales limbaju de necomfundat a lui Becali.

Postat de gagarinu Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
mondenii ioan becali mondenii banel posedat banel si mosu la agatat giovanni becali mondenii becali mondeni banel becali poze cu becali mondeni cu banel cind se caca pe el mondenii banel actor ioan becali mondeni priministrul
© 2012 Top1