GO

Reclama la batonul de ciocolata Rom

Rom - Senzatii tari..romanesti . Tare de tot,gagica linistita pe iaht,liniste,relaxare si vine nea Nelu manelistu si se mai da si sexos .
Reclama la batonul de ciocolata Rom poze

Adaugat de andreea

Super reclama, Fata din reclama e Geanina Varga ?

Adaugat de Valentin_Braila

NU BAGATI AMBALAJ CU STATELE UNITE LASATI ROM AUTENTIC

Adaugat de BLOODHOUND

Pe dracu !Promovati maneaua?Inca o dovada vie ca ea polueaza fonic . S-au prostit toti?GET A LIFE ,GET A NEW CHOCOLATE... AMERICAN CHOCOLATE?WTF?

Adaugat de mirela

pacat cu noul ambalaj reclame supper tari iar noul ambalaj... sper sa fie o gluma si pe termen scurt (aici ma refer la ambalajul cu steagul americii wtf????)

Adaugat de LAURA

ce tare e...as trimite-o sa o vada si colegii mei norvegieni dar ei nu stiu ce inseamna manele...deci pina una alta tot noi romanii intelegem ce inseamna "senzatii tari romanesti"...hai ca e super faina reclama,felicitari !!!!

Adaugat de ionela

Visatoare fata o sa ancerc si io la sc cu unu si sa vad daca o sa am numai de 10, glumeam foarte bun.

Adaugat de ionela

Senzatii tari romanesti asa mai merge, foarte bun batonu sincer.

Adaugat de ionela

Super tare reclama si e originala ami place mult

Adaugat de Ciglenean Roxana

E tare reclama mie imi place original

Adaugat de Ciglenean Roxana

Pentru mine a ramas cea mai buna ciocolata romaneasca Traiasca Rom cel Dublu.

Adaugat de djidjiduru

Asta numiti voi reclama urata , uitati-va mai bine la tv si o sa vedeti acolo reclame porcoase urate ce va legati de o reclama la ciocolata rom.

Adaugat de denyed

Bai fratilor e doar o reclama la ciocolata romaneasca Rom si e una dintre cele mai gustoase ciocolate din tara si mai zic si ca e cea mai frumoasa , uitativa ce tipa au selectat si ce manea buna o am mp3 si chiar in acest moment o ascult ..

Adaugat de Danielardeal

E urata reclama dar iti garantez ca si in doi ani tot o mai retii si defapt ea si-a atins scopul, nu toate reclamele trebuie sa fie faine sa isi atinga scopul , sunt convins ca o sa apara cativa care o sa laude reclama si acestia sunt manelistii tarii oameni cu creier cat nuca.

Adaugat de acidcromaticle

Probabil cea mai urata reclama la ciocolata romaneasca asa ceva nu imi vine sa cred si mai vrea sa o cumpere si cineva, am notato la lista de reclame porcari.

Adaugat de despina

Am vazut acum reclama la ciocolata rom si mi-a facut o pofta hm

Postat de gabriel Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
reclama ciocolata poze sexoase batonul reclame urate reclame ciocolata reclame la ciocolate reclama la ciocolata reclame porcoase reclama ciocolata cu baton de ciocolata reclame la ciocolata
© 2012 Top1