GO

Ascunzatoare de Satanisti

Ce asezamant malefic,plin de oase si de teroare. Pana si coloana sonora te sperie asa cu ritmuri ritualice .
Ascunzatoare de Satanisti poze

Adaugat de сашка

La ciocan vam vazut cu e mo satanistii, noi si fara voi traim bine, сатанист хренова.

Adaugat de stelain emo boy

impruna cu satanistii D ma faci sa rid mai bine emo decit satanist.

Adaugat de Impruna cu satanisti

CEll maii frumos lokk este acela sii eu am lokurii dar bine sunt mai infricosatoare ca acestea si este cel mai frumos lucru sa fi satanist dar generati de satanistii nu maii prea sunt.

Adaugat de stelain emo boy

Auzi emonella ce te crezi emo ma pis pe tine sa-ti dau un sfat emo nau nimic cu satanismul tie clareu am o prietena emo si cind era intrun club pentru emo si un satanist a venit la ei in club si a vrut sa omoare ofata emo dar bine ca a scapat asa ca nu te crede emo ca sunt singur ca esti o proasta.

Adaugat de stelain emo boy

Eu sunt emo si sunt anti satanisti le doresc la totii satanistii sa ardeti in iad si sal pupati in cur pe satana vostru muie.

Adaugat de anti satanisti

Sf, futica, Gindestete Cum sa scriiiiiii asemenea prostiiiiiiii, Dumnezeu Este Singurul si Unicul Domnul Nostru Dumnezeu, sa te ierte Dumnezeu pentru pacatele tale, Dumnezeu sa te pazeasca, Fie Bunul Dumnezeu, sa fie alaturi de tine si sa nu mai cazi in ghiarele diavolului, Dumnezeu sa fie cu tine.

Adaugat de stelain emo boy

Ma noi emo nu suntem satanisti emo cu satanistii nu se impaca sper sa va fie clar as zice ca voi sunteti satanistii ca cereti bani la botezuri cumatrii si nunti si va cumparati bmw.

Adaugat de stelain emo boy

Foarte drept Elii sunt deacord cu tine facetiva viata cum vreti.

Adaugat de Elii

Daca asti avea si voi putina minte in capul ala, ati sti ca nu exista nici satana nici dumnezeu :].

Adaugat de stelain emo boy

Satanisti muisti) si beliti li se pare cred fac niste ritualuri te caci de ris.

Adaugat de sf, futica

Eu iubesc satanistele in fundul gol , iar Dumnezeu este plecat la mare poate mai gaseste o sf, marie s-o futa si sa mai faca un plod fara sa plateasca pensie alimentara Asadar sfintii sunt naspa si fraierii cred.

Adaugat de anti-satanisti

Exista si Dumnezeul nostru cel din Ceruri si cel rau exista, cel care zici tu care esti emo si zici ca nu exista diavolul da pe uniii oameni nu ii intereseaza de acest drac piei satana, Dumnezeu exista si toooti acesti satanisti, emo, rockeri, drogatiii, trebuie sa credem in Bunul Dumenzeul nostru Cel din Ceruri, caci el a creat cerul si pamintul si tot el ne-a ceat pe noi toti oameniiiiiii care traim pe acest pamint.

Adaugat de stelain emo boy

Satana nu exista a inventato unu si cred toti prostii

Adaugat de anti-satanisti

Ma bucur, pentru tooti cei care incerc sa ii limpezeasca mintiile satanistiiiilor si sa le de-a o mina de ajutor si sa le readuca inapoi pe acesti oameni sau copiii, adonescenti care o i-au pe drumuri gresite spre calea pierzaniei si sper din suflet sa isi gaseasca linistea sufleteasca si pacea lor sufleteasca si drumul lor drept dat de Bunul si Puternicul Domnul Nostru Dumnezeu, sa va ajute Dumnezeu po toti acesti satamnisti si sa reveniti pe calea cea Dumnezeasca, Dumnezeu sa fie cu voi, doamne ajutai pe acesti oameni sa revina pe calea cea dreapta, pe calea a lui Dumnezeu, pe calea cea Dumnezeasca.

Adaugat de stelian emo boy

Salut ma numesc stelian si imi place emo ascult muzica emo si numi plac satanistii de loc sus emo raperi si rocheri jos cu toti satanistii.

Adaugat de madutzza

Alaturati, va noua si opunteti rezistenta raului , sa biruim pacatul impreuna daka pot sa va ofer o mîmă d ajutor va pot oferi.

Adaugat de Madutzza

Dumnezeu e sus si vede tot ce faketi aja ca e mai bine sa reveniti pe calea cea buna ganditiva mai bine la kea ke vreti s faketi satana e un nimic este nul pentru mine alaturati, va lui Dumnezeu si eu sunt adventista d ziua a 7, Dumnezeu sa fie cu voi vedeti ka akm depindeti doar d Dumnezeu el va poate loa akeasta viata minunata si plina d splendoare dece sa nu va bucurati d ea ? Preferati sa va petreceti viata alaturi d un nimic ?.

Adaugat de Numele aici...raluka

Adauga comentariul tau aici, diavolul nu ajuta oameni ki ai atrage la rau.

Adaugat de anti-satanisti

De ce crezi tu, ca diavolul va ajuta pe voi ? De ce ? De ce crezi tu acest baphomet cine o mai fi si acesta ? Dar eu vreau sa iti zic doar asa daca eu as avea o putere Dumnezeiasca sa ii scap pe toti acesti satanisti din giarele celui rau adica a diavolului eu as face asta din tot sufletul meu asa ca religia cea adevarata este data doar de Dumnezeu Cel care ne-a creat pe toti oameniii aidca pe noi muritoriii tu baphomet de ce crezi tu cind ai scris marit fie satan el acel satan este drumul spre pierzanie, el este minciuna, este viclenia, cearta, ura, lacomia, ucigasul etc, mai baiete sau fat-o indreaptate spre calea cea Dumnezeasca, vino spre calea luminii a lui Dumnezeu spre Calea cea Dreapta a lui Dumnezeu vino in Sfinta dragoste si iubirea cea care ne-a dat-o noua Bunul nostru Dumnezeu daca vrei cu adevarat sa te ierte Dumnezeu pentru toate pacatele tale vino pe calea cea buna, vno pe calea luminii care este data de Atotputernicul nostru Dumnezeul nostru cel din Cer, daca te gindesti foarte foarte foarte bine la ce ti-am scris eu tie aici si iti doresti foarte mult sa te ajut, sa te scap de cel rau eu o fac din tot sufletul, ca sti de ce ? Ca pot sa te ajut, pot sa te salvez, pot sa iti intind o mina de ajutor credema ca pot sa te ajut da nu e deajuns ca iti scriu eu toate acestea trebuie sa si vrei tu, trebuie sa vina de la tine instinctul acela de ajutor, un strigat de ajutor si daca chair vrei sa te ajut srie acolo jos un mesaj si eu il voi citi, Dumnezeu sa te ierte pentru toate pacatele pe care le ai si sa vi pe Calea cea Dumnezeiasca vino spre calea cea Sfinta, pe calea luminii data de la Dumnezeu.

Adaugat de Anti-Satanisti

Dumnezeu e sus si vede si ne ajuta da voi sunteti bolnavi psic ca credeti ca dracu va ajuta voi creca ati fost la psioloc da nu a avut ce va face.

Adaugat de Baphomet

''Nimeni decat eu '' Ba da voi cu crestinismul vostru si cu biserica si inchinarile voastre sunteti sanatosi la cap, mergeti in ciocan mea la biserica ca acusi va iau astia taxe si pentru ca respirati, iubiti-l pe Daniel care traieste in vile pe banii vostri, Marit Fie Satan, Traiasca religia cea adevarata.

Adaugat de anti-satanisti

Sectantiiiiiiiilor, ascultatima pe mine sau pe oricare dintre cei care se afla in grupul anti-satanisti, voi nu trebuie sa cadeti in mina raului, din contra trebuie sa il eliminati, sa il indepartati, sa il ixtirpati (adica sa il dominati) si va rog eu tare mult va rog pe voi satanistiiiiiiilor sa va pocaiti dearece Bunul Dumezeu va asteapta sa va pocaiti sa va ajute Prea Sfintul Dumnezeul Dumnezeului Nostru si sa va dea puterea sa reveniti la El, adica la Sfintul Nostru Dumnezeu, caci El o sa ierte pacatele voastre, cine mai stie Tatal Nostru si vreti, cine ar vrea cu adevarat sa vina sre Calea cea a Lui Dumnezeu sa incerce pentru inceput sa mearga la biserica sau la o manastire si o sa vedeti ce putere ar sa de-a Preasfintul Dumnezeul Nostru si ingerul pazitor si Mintuitorul Nostru Iisus Hristos si Sfinta Fecoara Maria, Dumnezeu asa va lumineze mintiiiiile la toti cei care inca sunt cu acel diavol si sa veniti in bratele lui Dumnezeu.

Adaugat de anti-satanisti

Voi ce credeti ca dracul va ajuta, nu, va aduce in jos direct in iad dar oricum Dumnezeu o sa va primeasca pe toti daca o sa incercati sa veniti spre caleacea Dumnezeaisca si sa va iert Bunul Dumnezeu de toate pacatele, sa va gaseasca linistea Dumnezeu.

Adaugat de anti-satanisti

Ascultati la mine satanistiiilor si eu am fost satanist, dar m-am intors spre calea cea a Lui Dumnezeu si acuma vreau sa ii ajut pe cei care inca sunt cu diavolul sa fie extirpat acest drac de pe fata pamintului si sa va de putere Bunul Dumnezeu si Cel Puternic sa va readuca pe calea cea buna, sa va ajute Prea Sfinta Cruce a LUI Dumnezeu, sa va binecuvinzeze Bunul Dumnezeu si sa fie cu voi.

Adaugat de Nimeni decat eu

Bai voi nu sunteti sanatosi cu satanismul vostru, sunteti bolavi psihic , cata prostime in romania asta , adolscenti fara minte care vor sa para importanti Cel mai mult mi'as dori sa muriti si sa vedeti unde ajungeti si cum si dupa sa reveniti la viata o sa va iase din cap prostiile astea , mda asta e parerea mea fiecare face ce vrea cu viata lui dar totusi nu sunteti stapani pe viata voastra cine ti, o da ti, o poate lua si o vorba pentru astia emo , '' viata va pune la teste '' Dumnezeu sa va lumineze mintile.

Adaugat de anuşkaliota

Pace pentru satanisti ardere plakuta in smoala ne vedem la askutit furki in iad la draki, , pwp.

Adaugat de anuşka

Pake pentru satanisti ardere plakuta in smoala ne vedem la askutit furkii la draki.

Adaugat de emoloverocksolitar

Cei de la antisatanism vorbiti degeaba folositiva kuvintele sa prostiti pe altcineva fiekare are religia sa asa ka nu trebuie sa interveniti voi in viata altkuiva daka dmz, exista ramane de vazut, salut toti emonei va dau un like mare de tot si salut satanişti va iubesk.

Adaugat de emoloverocksolitar

Fratilor lasatio mai moale ku satanizmul si eu sunt emo rockarita dar asta nu anseamna ka trebuie sa krez atata anvergura pe net lasatio mai usor ku chestia asta neagra eu sunt ate dar asta nu inseamna ka trebuie sa o iau razna si sa ma expun salut toti emoneii.

Adaugat de emonella

Kei de la anti satanizm sunteti doar o adunatura de idioti sunt sigura ka inainte rupeati maneaua si berea prin gari si santuri iar acum nu faketi alkeva dekat sa va pofilati pe site-urile dedikate adeptilor intunerikului dispareti mai repede pana nu va inund ku jigniri in ciocan mea de krestini.

Adaugat de emonella

Imi bag ciocan in dumnezeu si creatia lui ka totul e o porcarie eu sunt anti creştinizm imi petrek timpul askultand de ordinele diavolului kaki el e sg kare are grija de noi si kei kare ii dispretuiesk pe emo si satanişti sa o ia la muie ka nu sunt dekat o adunatura de prosti ku konkepui prenatale vedeti si invatati de la noi normalilor ke e viaua pup toti adepti black si emonei.

Adaugat de Numele aici...emonella

Adauga comentariul tau aici, asta da askunzatoare sigur da de gandit ador satanisti emo rockul sunt kea mai rea si ciudata fiinta din lumea asta de rahat, salut toti emonei si satanisti noi invingem intodeauna nu raiul sau dmz.

Adaugat de Numele aici...emonella

Adauga comentariul tau aici, asta da askunzatoare sigur da de gandit.

Adaugat de anti-satanisti

Auzitiiiii copiiiiii, sau cei care au luat-o pe calea asta gresita, spre drumul celui rau adica cel diavolesc, Incercati cu totiiiiiii sa va duceti la Dumnezeu, la imparatia Sa, deoarece calea pe care voi ati ales-o este o cale fara de intoarcere asta le zic tuturor celor care s-au lepadat de Bunul Dumnezeul Nostru si oricum voi credeti ca diavolul" va ajuta, va da putere, va salveaza, va vorbeste de "bine", va vrea binele nu acest diavol vrea sa va distruga, sa va sfisie pe tooti care, voi va credeti satanisti ? De ce oare voi nu ati vrea sa veniti pe calea cea buna, adica pe calea cea a lui Dumnezeu, I-a incercati si o sa vedeti ca o sa reusiti, Bunul Nostru Dumnezeu Creatorul Cerului Si Al Pamintului sa va ajute, Fie Dumnezeu cu voi.

Adaugat de anonim

Haha satanisti vs crestini, va spun eu cine o sa castige SATANISTI ca intodeauna.

Adaugat de DRACULA

SOPER CHIAR DEALUNGUL MINUNAT SI CHER DERAU DE SPERIAT ADOR SATANISMUL.

Adaugat de M0ARTEALBNEGRU666

Kat skandal frate plm kn mai respekta azh regwlh fhekare fake ca vrea.

Adaugat de TALPA IADULUI

DA AUZI ANDY SP LA CHIZDA TA CA NU O SA MOARA DACA NU O SA RESPECTE CITEVA REGULI EU SUNT TALPA IADULUI PULA ASA CA.

Adaugat de andy

Am o prietena satanista si zice ca de la 18 ani osa omoare oameni e adv ?.

Adaugat de ma caca pe capu vostu

Sugeti ciocan fete si baieti care conduce lumea voi sunteti satana si diavolu care suge ciocan gran de pedofili de botezu matii cioroi pui mei.

Adaugat de dan

Duceti-ma la seful vostru vreau sa fiu de-al vostru ce papagali.

Adaugat de pavel

Cine a inventat prostia asta nimeni nu credem in asa fraierilor bufaieri.

Adaugat de SHAITHAN

SA IL ADUCA LA MINE PE CRESTINUL ALA CARE VREA SA MA FUTE LA CAP SA-MI SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBA O PULA.

Adaugat de SHAITHAN

Voi credeti ca SATANA este un cicat el este un zeu al torturiiiiiiiiii, cine zice ca SATANA este o ciocan ciocan pai ala este sacrificiul pe care il vreau.

Adaugat de anti'draci

Adevarat ce sp Slipknot;x , ma faceti sa rad

Adaugat de tetea

Imi place doar muzica asteptam ceva mult mai al dracului, eu fac mult mai urit cind ma imbat, fug toti vecinii si se baricadeaza in casa cind imi aud urletul, cea ce imi vine si acum sa fac, caci, mi au, venit toti dracii , nu, aveti incredere in nimeni caici toti vor sa va foloseasca, fie, de, sus sau de jos , daca as, fi sigur ca dupa ce mor mi se asigura in iad bautura si gagici asi fii de acord safac saltul si acum.

Adaugat de Anna

E un adevarat trucaj, se observa si cand se uita in o parte cu camera se pun chestii, se vede la 5 min si 07 nu va luati dupa asta ca nu e adevarat.

Adaugat de tetea

Nu ma sperie nimic din cea ce vad si aud dar se vede ca materialul este facut de novici sint de acord de a avea pareri diferite despre orice subiect dar nu am sa fiu de acord niciodata cu sacrificarea nevinovatilor sau a animalelor , totusi cei care tradeaza tara si neamul trebuie exterminati fara mila.

Adaugat de Slipknot;x

Hahaha, Sataniasti, azunzatoare interesant , dar as vrea sa va zic ceva cat de discret posibil deci sa incepem cu inceputu nus satanist dar nus cine stie ce credincios dar iiniciunc az satanist, pai, SATANISTI ? ma faceti sa rad de cand au satanisti casa ? de cand au stanisisti camera de filmat ? de cand au satanisti pc ? ba baieti voi asculati un slipknot sau craft s gta va credeti satanisti, cei pe peretele ala, semnu lui hitler s 2 cruci intoarse, WTF ? un satanist adevarat nu sta acasa el fuge tot timpu nu sta sa fie descoperit el fuge unde doar dracu sa stie de el pe cand voi stati unde s parinti vostri stiu de voi s unde si prieteni stiu de voi , cand va treziti la realitate macar nu puneti comentari ca sa adoarma un copil de 5 ani.

Adaugat de Liubovi

Satanistii sa stea cu Satan, iar noi crestinii cu Dumnezeu si Fiul lui Isus.

Adaugat de tetea

CAradaugaomentariul tau aici, raul este pretutindeni dar ce este rau si ce este bine raul unora este binele altora pe care ii urasc guvernantii si alte jigodii care ne fura aurul gazele uraniul si le dau americanilor pe nimica iasi spulbera pe toti cu ajutor de la dumnezeu sau de la dracu.

Adaugat de anti' draci

Frate a'ti inebunit complet, cum dreaq sa stati in cavourile alea ? moama, ce fel pute pe langa voi va mai suportati ? curios, reveniti'va.

Adaugat de oare?

Daca sunteti cu satana dece ciocanu meu nu va duceti dupa el , ?.

Adaugat de totisatanistimorti!

BA IMI BAG PULA IN TOT CE AVETI VOI MAI SCUMP SI IN SATANA LU MATA SATANIST PROST CE ITI BAGI TU PULA IN CRESTINII ? DACA TE INJUR DE MORTI ITI ZIC DE BINE ?.

Adaugat de fucking nightmare

Hai ma' voi cu videoul vostru , va permiteti sa intrati in casa noastra fara sa va auceti jertfa ? cine a filmat are tupeu el va fi urmatoarea jertfa dark of lucifer.

Adaugat de DomnuZeu

Ciocan lu' satan

Adaugat de Nergal

Sa imi sugeti ciocan toti crestinii , ce ciocan mea aveti ma cu noi satanistii ? V-am manacat din farfurie cumva si nu stim ? Stati in banca voastra si nu va mai bagati in vietile altora.

Adaugat de Nergal

Sa imi sueti ciocan toti crestinii , ce ciocan mea aveti ma cu noi satanistii ? V-am manacat din farfurie cumva si nu stim ? Stati in banca voastra si nu va mai bagati in ietile altora.

Adaugat de mc_lush88 add...

Ba nu exista asa ceva , nici satana nici dumnezoo

Adaugat de cristi

Sunt satanist imi place ce vad la mine in lugoj multa lume se teme de mine pentru ca ma imbrac in negru merg la clubul zodiac as vrea sa stiu care e satanist din lugoj sa ma contacteze pe id-ul de mes titu_0989 sau nr de tel 0720416888 la tel wekendurile sunt disponibil.

Adaugat de Dynamyta

Bagamias ciocan in familiile voastre respirati aeru degeaba , daca as pune mana pe voi vas omori.

Adaugat de Eu...

Sami bag ciocan in voi de jigodi inumane ce sunteti naveti ce manca acasa, va mancati pe voi si sobolani cei gasiti Deci asa mintalitate nici la animale no vezi.

Adaugat de SeBy

Pai ba oamenilor, sau satanijtilor, cum Doamne iartama va numiti voi ca nu vad diferneta intre voi s un prost, voi chiar credeti ca marele vostru idiot o sa va ajute ? cum o sa muriti o sa ardeti in flacari, pentru el nu sunteti dekat nije pioni, nimic mai mult, nijte lucruri neinsemnate, Dumnezeu va doreste binele si va ajuta, satana va lasa sa muriti, akm azta e pararea mea.

Adaugat de satana

Cine imi traduce si mie cintecul acesta in romana ?

Adaugat de UUUU satanisti

Bai la la noi in bradu au fost satanisti in cimitir erau vreo 20 eu veneam de la o petrecere si am venit pe langa cimitir si cand ii vad m-am dus sa iau niste preteni am rupt uluci de la gard am luat tevi si am mers peste iei eu eram si putin beat si aveam tupeu am mers si am ajuns la cimitir mama iam luat la bataie eu l-am dat pe unu cu capu de cruce si pana la urma nu au mai vazut cred ca de la bataia ce au luat.

Adaugat de emoik...xxx

Mama, cine imi zice si mie unde e ascunzatoarea aia, vreau si eu, secta noastra sa destramat deoarece aproape toti tipii au plecat in italia si austria fortati de aia din sectele de nivel international, eh oricum mai suntem cativa, (vreo 12 tipi) care ne cautam un loc de refugiu unde sa stie doar satana de noi, asta-i viata de satanist, kt descpre parintii pe care iam lasat acum cativa ani, dai in ciocan mea nici sa nu aud de ei.

Adaugat de emo girl

Mda, urasc satanisti, huo, eu st emo, mai bine decat satanisti////.

Adaugat de Talpa iadului666

Frumoasa ascunzatoare de satanisti si eu sunt satanist

Adaugat de DJEAVA

Made in hell ai dreptate cine e asta san MINE of jesus ? Crede ea ca este SATANISTA o ciocan eu sunt TALPA IADULUI ATI AUZIT DE MINE NU ?.

Adaugat de MADE IN HELL

Te crezi satanista "san of jesus" ? afla ca nu e asa de usor, probabil esti doar o adolescenta care se plictiseste si ii vin tot felu' de idei in cap hai ca asta a fost foarte amuzant, auzi la ea SATANISTA , mai bine vezi'ti de scoala ta.

Adaugat de Dean

Sa-mi zica si mie cineva cum ajung aici, adresa acestui loc.

Adaugat de Dean

Ce copii prosti nu stiti ce vorbiti , lasati-va de cel de jos ca altfel ve-ti fi anihilati toti draci de pe pamant.

Adaugat de awsfwefr

Sunt satana va place ce vedeti ? ma iubiti fratiiiiiiiiiiiiiiii mei ?.

Adaugat de harlabasan

Sa fiu corect cu toata lumea imi bagg ciocan si in dumnezeu sin satana sin toare religiile voastre mancatoare de rahat.

Adaugat de satana yo sunt...

Iubesk satanismul , am incercat sa ma ranesc singura de molte ori, satanismul inseamna de a crede in SATANA , sa faci lucruri rele, sa nu ii crezi pe cei din jurul tau, asa sunt s eu, o fata plina de moarte in suflet, port pe SATANA in MINE, am sa ma duk s eu acolo in cer, dar nu in rau ca nu vreau in rai , vreau in iad, mor, mor, mor, incet, incet.

Adaugat de SAN OF JESUS

Dumnezeu isi face singur lucrare, nu fiti criminali, caci nu sunteti pentru D-zeu, lasati sectele de criminali anti satanisti, pana la lupta finala cand o vom da cu ISUS.

Adaugat de san of Jesus

Puteti sa aveti mii de ascunzatori ca va gaseste oriunde, daca vreti sa ramaneti cu el veti arde in vecinicie, Domnu sa va ierte si sa va destepte.

Adaugat de Czr.

Ba eu ma fac satanist da vreau sa fac niste pizde sataniste, Stie careva.

Adaugat de dumnezeu

sami bag pula in toti satanisti ca daca prin pe vreo unu pe strada il calc in picioare

Adaugat de satanas

Cei care il sustin pe ala de sus dece aveti un vocabular aja de dezvoltat . numai injurati in schimb satanistii din cate observati si voi nu au injurath in nomine de nostros satanas lucifer , m/ rege satanas, ave, satanas.

Adaugat de io_satanico

Non lo sapete che male à qoando sei satanico e più bello per noi ma e più male per voi anch\'io sono satanico eu sono rebell e il moi fratello à ateu più forte da tuty i satanici.

Adaugat de TALPA IADULUI

Bai swet tu nu sti cine este talpa iadului conteazama

Adaugat de Ghalis amurtis jackum

Si eu sunt satanist si cred ca a fi satanist inseamna a iubi pe satana si puterea lui suprema si cine este in contra sunt niste prosti in fata lui satana rege satanas

Adaugat de SATAN

BA MUIE CUM MI-AIZIS TU MIE TALPA... FUTITI PIZDA MATIIIII DE VACA IN SICRIUL MORTIIIIIILOR MATIIIIII SA TE BAG

Adaugat de SATAN

voi stiti cine e lilith crestini boriti eaeste printesa iadului boritii pulimele si talpa iadului are o putere diavoleasca f mare da voi ce stiti sugeti pula crestiniiiiiiiii masi

Adaugat de SATAN

Bai ciocan idioata dravo tu cine zona mati esti jur pe SATANA ca te omor lingi sperma odata cu taicatu sicu mata.

Adaugat de SATAN

salut fratiiiiiii mei sunt amon seful meu de secta este TALPA IADULUI si vreausa va intreb unde este ascunzatoarea voastra secreta ca vrea sa stie Seful meu?????????/

Adaugat de SATAN

salut fratiiiiiii mei sunt amon seful meu de secta este TALPA IADULUI si vreausa va intreb unde este ascunzatoarea voastra secreta ca vrea sa stie Seful meu?????????/

Adaugat de ALEX BANDERAS

VA YUBESC ENORM JI IMI PLAC ASCUNZATORILE VOASTRE SUNT BESTIALE

Adaugat de Dravo

ce vrajeala :)) le pui IDIOTILOR niste oase si haine intr-un loc pustiu pun o mel. de background scary si toti idioti sug pula SATANSITII SATANISTII =)) fmm de tarani credti tot ce vedeti in pula sa ardeti voi in pula mea de ratati puli slugile lui dumnezeu sa va vad la iarna pe toti la biserica sa va incalziti in sufletul domnului =))

Adaugat de nu cont

Dupa cum se vede aici cei care au cv de spus lasand" comentarii" sunt pusti ce folosesc un limbaj incoerent intrand in polemica despre ceva ce nimeni nu stie ,unde nu exista probe ...cuvinte si fapte josnice,imorale si demne de dezgust . Tot ce am avut eu de spus in privinta satanismului este mai jos si probabil nimeni nu a inteles deoarece nu aveti capacitatea necesara .

Adaugat de aNTI-sATAN.4 EVER

sUNT ANTI SATANISTI..PHE VIATZA....SA MA APERE DUMNEZEU...DE ACESTI DEMONI SHI P TOATA LUMEA...DAR NU PREA CRED CA MAI POATE PE CEI POSEDATZI DEJA

Adaugat de aNTI-sATAN.4 EVER

DOAMNEE.....ASTIA TREBUIE INCINERATZI...DACA VOR SA AJUNGA MAI REPEDE LA....PREA IDIOTUL LOR TATA..

Adaugat de Karen

Atentie!Incep recrutarile pentru miscarea anti satanista! Cine are probleme cu satanisti si cine vrea sa ni se alature contactati-ma pe id-ul Nadiel1990@yahoo.com

Adaugat de Karen

Aha deci si tu xcvxv esti satanist daca da atunci esti un om dat naibii daca nu atunci foarte bine.

Adaugat de xcvxv

"Iar tu xcvxv lasal pe karen sa comenteze daca are ceva de spus,nu conteza ca nare sens dar macar sa ascultam si parerea altora. Iar acum cred ca ai sa ma faci si pe mine idiot nu? " Pai mah baiatule,eu nu te fac pe tine idiot,ca tu te faci singur. Adica tu imi spui ca de ce il fac pe ala idiot,chiar daca si tu zici ca ceea ce spune el "nare sens". Dar,dupa capul tau,chiar daca el spune ceva ce nu are sens,trebuie lasat sa spuna,nu cumva sa ii comentez,pentru ca spune asa cum iti place tie,chiar daca spune fara sens. Da de ce sa tac mah? Ca nu-ti convine tie ce zic eu? Adica ala trebuie lasat sa spuna,chiar daca spune aiurea,da spune ce-ti convine tie, si daca ii da cineva vreo replica,pai stai ca nu e voie,ca trebuie sa-si vada de treaba,sa nu deschida gura. Inteligenta tipic crestina. Stii ce mah,mai bine du-te si pupa niste moaste si spune-i sa nu mai deschida gura aluia care vorbeste fara nici un sens. Vezi ca te incluzi in categorie.

Adaugat de Andrei

A da!Si! JOS CU IADUL!JOS ESTE SI ACOLO II E LOCUL!

Adaugat de Andrei

Ma i-a ascultati aici voi toti care nu sunteti satanisti! Dumnezeu a interzis satanismul si in viata mea nu am mai auzit ca satanismul sa fie declarata religie oficiala. Trebuie sa ii calcam in picioare pe satanisti nu putem lasa asa ceva sa continue!

Adaugat de SATANA REGE

Glorie iadului! Puterea noastra creste! Adresez imnul imperial catre stapanul nostru, Astrul Diminetii!

Adaugat de Radu

Pentru necredinciosi si stanisti:Sunteti dusi cu capul ma! Ce credeti voi ca obtineti daca il venerati pe diavol? Ce? Maxim 80 de ani de fericire pamanteasca iar restul imortalitatii v-o vindeti diavolului. Prostilor!!!Hahaha!Diavolul va va face curve in armata lui de demoni.Hahaha!Cat de prosti puteti fi!Nu vedeti ca va duce de nas!Va ispiteste! Iar tu xcvxv lasal pe karen sa comenteze daca are ceva de spus,nu conteza ca nare sens dar macar sa ascultam si parerea altora. Iar acum cred ca ai sa ma faci si pe mine idiot nu? Vezi-ti de treba acolo si nu mai deschide gura inainte sa asculti ce au ceilalti de zis. P.S. Puterea Domnului!

Adaugat de SATAN

Sunt satan ma bucur ca se uita crestini la sata, sa moara toti crestini, pt diavol stapinul meusimultumiri talpa iadului, amon, belial etc traiasca satana.

Adaugat de xcvxv

@Karen “In prezent avem 70 de membri in grup” Si care e media de varsta? “Noi suntem Cavaleri Raiului,noi vom indeplini dorinta Domnului.” Si va conduce Razboinicul Luminii,nu? “Temeti-va caci zilele va sunt numarate” De cine? De niste idioti imaturi care se cred arhangheli? Nu tine,sorry. P.S. V-ati uitat la “Legion” cumva,cand ati fost cu scoala la cinema?

Adaugat de nu cont

Deci in primul rand vreau sa mentionez k sunt ateu,si datorita cunostintelor mele in domenilul a mai multor forme a constiintzei sociale si a riturilor privind sentimentul divinitatzii,caracterul satanic este cea mai nefondata atitudine si fapta inumana ,ce pretinde a cunoaste o diversitate de elemente supranaturale ce constau in atingerea unor teluri care nu st altceva decat contradictzii ale umanitatzii ,recomandand decaderea umana, totul este o erzie ce creeaza un ansamblu de indivizi ce sunt complet ruptzi de realitate si tot ceea ce inseamna uman ,cea ce am vazut ai sus a fost neimpresionant ,doar indivizi ce au probleme psihice si sunt alienatzi mintal.

Adaugat de Karen

Poate ca nu va avea o lupta intre cel de sus si cel de jos. Dar se pare ca "Talpa Cacatului" declaza razboi Cavalerilor Raiului. A!Uitasem talpa de cacat numarul cavalerilor a mai crescut la 112.

Adaugat de LILITH

VOI STITI CINE ESTE LILITH,EU NU CRED O SA AIBA LOC O LUPTA INTRE ALA DE SUS SI SATANA SI O SA VEDETI VOI CINE O SA CISTIGE SA VA LINGA IN PULA/PIZDA

Adaugat de APPOLION

BAAAAA JEGOSIIIILOR SATANISMUL ESTE DOAR UNUL SI CEILALTI SUNT IHHHHHHHHHIIIII MI-E RAU DE CEILALTI SUGETI O PULA FRAIERIIIIILOR CU SPERMA CU TOT PE TAVA

Adaugat de TALPA IADULUI

TALPA IADULUI,BAIFUTUTIIIIIILOR VOI STITI MULTE ASA CREDETI VOI,EEEE UITE CA NU ESTE ASA NOI SUNTEM CEI MAI PUTERNICI,ASA CA CINE NE INJURA,SAU NE JIGNESTE,SAU ISI BATE JOC DE NOI O SA VEDETI VOI FATALAILOOR CUM O SA FIE CIND O SA NE RAZBUNAM

Adaugat de Karen

Atentie Satanistilor recent a fost infiintat un grup Anti-Satanisti. Va vom vana ca pe animale pana la ultimul. In prezent avem 70 de membri in grup si inca ne extindem. Noi suntem Cavaleri Raiului,noi vom indeplini dorinta Domnului. Temeti-va caci zilele va sunt numarate.

Adaugat de delete

ala era semnul nazistilor , ba da satanisti adv aiki wow ia vine cuiva ciclu si s, a sters pe carpa orikum daca asa sunt ei lasati in pace , sa faca ce vor.

Adaugat de NUCONTEAZA

Ba nene sunteti niste oameni care sunteti desprinsi totall de realitate (la satanisti ma refer ) futuva-n gura cum puteti ma sa traiti in mediu ala sunteti oameni bolnavi bagamias pula in voi ... sunteti niste oameni de aruncat la gunoi bagamias pula in rasa voastra.Frate cereti ajutor cuiva sa iesiti din transa asta si incercati sa va reveniti si dativa si voi de partea cui trebuieca e mult mai bine VA GARANTEz! SUNTETI BOLNAVI . REVENITIVA SI GANDITIVA DE 2 ORI INAINTE SA MAI FACETI ASHA CEVA

Adaugat de ioana

ma mir cum mai suporta DUMNNEZEU asa ceva sunt si eu rockeritza,dar asta e ceva chiar sinistru

Adaugat de o:-)

spuneti-mi va rog ca ala nu era un animal mort [00:23]:(((... -.-"..in orice caz..intr'un final vor simti pe pielea lor ca nu e bine ceea ce fac,chiar daca ar fi prea tarziu pentru ei......DUMNEZEU VA VEDE O.O

Adaugat de Cristina

Intr-adevar, acesti oameni au o problema grava, ce-ar fi daca ne-am ruga pentru ei ? Sunteti de acord ?.

Adaugat de ale

Cine a intrat acolo sa filmeze trebuie sa fi avut mult curaj, nu as intra acolo nici sa fiu platita S.

Adaugat de Dyno

Sa mor eu, da Mintea voastra, Lasati in pace, Dumnezeu va vede, da el iarta, sa vezi ce veti primi voi.

Adaugat de ANONIM

Ingrozitor , cum sa ti cu diavolul ? Doamne ferste si pazeste.

Adaugat de stef

sunteti deplasati mintal kum puteti sa va suportati

Adaugat de hell.sing87

sa fi satanist nu inseamna doar sa te tsi sh chesti deastea da voi nu intelegeti

Adaugat de hell.sing87

foarte tare imi place ,sh eu sunt satanista sh ascunzatoarea asta seamana cu a noastra .numai ca anoastra are mult mai multe semne.

Adaugat de Bigbang5351

eu niciodata,dar NICIODATA,nu am avut idee ce este special in a fi satanist !!! :-/

Adaugat de Alexiel

De ce credeti voi ca lui Lucifer ii plac aceste... "atentii"?

Adaugat de Danysk8gl

Cool filmu dar asa faceam si noi cu sobolani ca neau luat hingherii cainii si matele fug> nus satanist dar imi place sa ved persoanele suferind >.

Adaugat de TALPA IADULUI

Satanistu are dreptate, ne facem satanisti e vre-o problema in cea ce ne priveste numai crestinii astia ne bat la cap,

Adaugat de satanistu

daca nu putem sa impresionam prin alceva ne facem satanisti

Adaugat de st3aua_cristy_2007

Ba handicapatilor ce dracu e asta mai idiotilor, a dat gripa porcina in voi ? mai naspa ca filmele horor, frate sincer m-am kkt pe mine de frica, ba animalelor, cum il iubiti voi pe satana ba, poi daia ne da Dumnezeu 20000 de boli la toti din cauza voastra, fie ca Dumnezeu sa va arate calea catre el, AMIN.

Adaugat de tin cu dreptatea

Dece vi se pare cool sa fii satanist ? ce va place asa mult la diavol ? el va vrea raul nu binele sa stiti.

Adaugat de totyou

Probabil deaia sunt asa de slabut si palizi, deoarece dau cateva limbi la acele oseminte pe luna, sau pe muntele lui venus.

Adaugat de RedForce

ba firati ai dracu de satanisti orfani, ba dracilor cum plm sa nu credeti ma in dumnezeu futuva de ratati.

Adaugat de satana _love_you

sunt satanista de multa vreme sh e f oarte tare da un loc ca acela avem sh noi dar e mult sange frate in concluzie traiasca diavolo

Adaugat de sweet

Sincer ma sperie tot ce vad TRAIASCA DUMNEZEU.

Adaugat de TALPA IADULUI

FOARTE MISTO SI EU SUNT SATANIST DE MULTA VREME SI IMI PLACE LA NEBUNIE CE VAD AICI,SI LA MINE IN SECTA SUNT OASE DE OM SI SINGE SI TOT CE VREI E SUPER TRAIASCA DIAVOLUL

Adaugat de Lur4

Deci eu sunt ateu convins, nu am nici o credinta decat in persoanele foarte apropiate, adica sa fiu sincer nu cred decat intr-o singura persoana si in mine. Am renuntat la divinitate de multa vreme, de cand am realizat ca teoria si propaganda a inlocuit credinta chiar si in randul clericilor. Plus ca sa nu mai mentionez ca Biblia este o singura carte pana la urma, care nu stim daca este divina sau nu si chiar daca ar fi divina ea a fost tradusa mai departe de fiecare religie cum a vrut, deci lasand sanse foarte mari ca versiunea aleasa de ortodocsi(religia in care sunt botezat eu) sa fie total gresita, deci teoretic tot merg in iad chiar daca imi urmez religia intocmai deoarece este posibil ca doctrina religiei mele sa promoveze un lucru gresit. Deci pe scurt am renuntat la o bataie de cap care mai adauga un lucru incontrolabil in viata mea(si asa sunt ele prea multe si eu am obsesia de a controla totul). Insa totusi nu as putea fi de acord nici cu trecerea in partea cealalta total, cum sunt satanistii. De la a nu crede la a face sacrificii si lucruri rele este o diferenta mare. Oamenii nu sunt rai doar pentru ca nu cred, oamenii rai sunt oameni care fac fapte rele(ma refer la fapte mari rele si nu la faptul ca ai poftit la o alta femeie si tu avand deja o iubita sau de exemplu de a avea contacte sexuale inainte de casnicie ... astea fiind chestii supra apreciate de catre religie). Deci cand vad capete de berbec si lucrurile oribile care apar in filmuletul acesta, chiar daca sunt ateu si foarte greu impresionabil, ma ia oarecum groaza si frica, si ma face sa ma intreb ce fel de oameni ar face asemenea lucruri. Insa daca stam sa ne gandim bine, musulmanii isi omoara fetele tinere in bataie si cu pietre doar pentru simplu fapt ca ar fi suspectate ca au umblat cu un alt barbat ... lucru care pare de un miliard de ori mai rau decat lucrurile ce se vad in imaginile de mai sus. Satanismul este pur si simplu un lucru care prin definitie nu ar trebui sa existe, si spun asta datorita simplului fapt ca se promoveaza prin intermediul lui decaderea umana, care contrazice directivele primare ale existentei umanitatii.

Postat de explorer Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
satanisti poze cu satanisti poze sataniste poze satanisti imagini cu satanisti imagini sataniste sunt satanist ascunzatoare satanista unde este ascunzatoarea sayanistilor ascunzatori de satanisti
© 2012 Top1