GO

Bugs Bunny in Lupul cel trandav (in limba germana)

Lupul cel lenes nu mai are ce cauta acasa pana nu vine cu un iepure impuscat.
Bugs Bunny in Lupul cel trandav (in limba germana) poze

Adaugat de Alina

Mi-ar placea mai multe filmulete pentru copii in lb germana.

Adaugat de karima

Foarte

Adaugat de ilie

Se poate si cu subtritrare in romina ca asa ar fi mai usor de invatat.

Adaugat de Loredana

Vreau mai multe desene in lb, germana pentru fetita mea

Adaugat de andreea

desenele nu le-am urmarit eu ce copilul meu care stie lb germana si iau placut... sper sa mai postati si alte desene in lb germana.

Adaugat de calibra

Sunt frumoase aceste desene animate in limba germana chiar mi-ar place sa stiu si eu germana sa inteleg ce zic personajele chiar se subantelege despre ce este vorba in film, saracul lup e cam prostut va dati seama ce o incaseaza cand ajunge acasa, dar o merita daca a ajuns sa-l pacaleasca un iepure.

Adaugat de EdyMan

Lasa lasa nu mai tot aclamati cat de bune is desenele astea aici . Nu vedeti si voi ce adevarat este episodu asta. Cum pui mei sa fie atat de tampit lupu asta ca sa nu il prinda pe Bugs, sau mai ales ca il umfla bine cu bataia nevastasa daca vine fara iepure acasa.

Adaugat de desprelinux

Aici cam ai dreptate , is misto desenele trebe sa recunosc si eu . Iar in ultimu rand nu cred ca este vreun episod sa nu imi fi placut vreodata, pentru ca este imposibil sa fie asa. Din partea mea un 10 cat se poate de mare pentru toate animatile din seria Looney Tones.

Adaugat de ancuta

Bugs Bunny tot timpu vor fi pentru mine cele mai amuzante desene animate.. Poate sa fie orice animati "Tom si Jerry,Naruto,Dragon ball, Bleach" dar nimic nu se compara cu o serie de looney Tones. Cei care au facut pe vremea aia seria Bugs Bunny pentru mine a avut un mare succes cu asta.

Postat de emildtru Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
desene animate in germana desene in limba germana desene animate limba germana unde pot gasi desene animate in limba germana limba germana desene animate desene animate germana desene animate cu lupi desene animate in limba germana free desene animat in limba germana desene animate in lb germana desenein limba germana
© 2012 Top1