GO

Masina de viitor editata

Un video in care putem urmarii cum un tip foarte talentat modifica o masina de viitor pe placu lui. Mie unu imi plac amandoua iar a lui e pe departe sa fie un esec :D
Masina de viitor editata poze

Adaugat de Pintilie Dragos

Este o masina mai haioasa dar cred ca este rapida si buna dar forma este mai naspa.

Adaugat de danielshadow

interesanta masina viitorului si il felicit pe cel care a editat imaginea e un adevarat specialist in domeniu , dar sunt curios cat a durat sa faca acest videoclip...

Adaugat de alexxrj

Mda frumos insa am mai vazut multe faze de acest gen stati linistiti nu e prima care o vad si da este data imaginea grafica la viteza mare de rulare a filmului.Nu este designerul asa de rapid incat sa modifice un prototip in cateva secunde.

Adaugat de AndreiXp

Pretul unei asemenea conceptii sigur va da cu cateva zerouri bune insa manopera designerului care a lucrat la calculator si a demonstrat cat este de rapid lasam palaria jos si ii acordam nota 10 cu felicitari.

Adaugat de bobo

Da si eu sunt sigur ca este facuta la viteaza mare filmarea insa este superba conceptia si foarte bine gandita.Sunt sigur ca va fi o masina interesanta pe viitor.

Adaugat de geotex

Eu zic ca nu este facuta chiar asa rapid pe cum pare in filmare poate e facuta in cateva luni chiar ani numai ca acum este data la viteaza mai mare de lucru la imagine si de aia vi se pare voua ca cel care lucreaza acolo este asa rapid insa eu zic ca nu este asa.

Adaugat de george178

Trebuie sa fi un expert in modificarea acestor prototipe de masini pentru ca trebuie facute perfecte si fara greseala pentru a putea avea un rating mare de catre oameniii interesati de ea.

Adaugat de FlorinIT

Hehe superbe aceste imagini grafice cu editarea masinii acesteia.Mi se pare ceva extraordinar de fantastic sa ai o asemenea imaginatie bogata.

Postat de dumitru Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
masina din viitor masini de viitor poze masini din viitor poze cu masini din viitor imagini viitor imagini masini din vitor poze masini in viitor imagini cu toate masinile din viitor masina viitor
© 2012 Top1