GO

Cum sa desenezi un Naruto

Video in care putem urmarii un desen facut pe un touch table, destul de perfect am putea spune. Da timpu e talentat trebe sa recunoastem.
Cum sa desenezi un Naruto poze

Adaugat de elena

Super smecher si ultra violet ooooooooo ee

Adaugat de iasmina

EU l-am facut pe naruto dupa ce m-am uitat la tv si a fost putin cam greu.

Adaugat de Ella

Dc ziceti k`i NAsPA ? o_O ce naiba avetsi ? _ >_

Adaugat de Ella

Fain, daca s`ar putea sa fie reale Are talet baiatu`

Adaugat de kakamaka

E praf ba ceva mai frumos nu puteti mai

Adaugat de miruna..

L-am desenat pe narutosi cred ca nu va place, dar e frumos.

Adaugat de Cezyk

E suuper misto! N-am cuvinte, eu, care sunt o desenatoare de exceptie. Trebuie sa recunosc ca imi place acest desen si l-am facut acasa ca un tablou la mine in camera. Totdeauna ma inspira. Vreau ca aceste personaje di Naruto sa fie reale! :((

Adaugat de claudiu uchiha

Bv da eu tin cu sasuke e fain bv is dau 10 ca n-ai iesit din contur bv te felicit daca stai in trg mures poti veni la mine resita6B.

Adaugat de AKATZUKI Deidara

L-am facut si eu pe naruto si nui prea greu ma rog nu l-am facut exact ca el.

Adaugat de CBB

Gunoy Gunoy Gunoy gUNOY

Adaugat de cherie*dolse*aida*

Esti foarte talentat dreher as spune chiar expert bravo tie cred ca esti mandru de tn pa pa te pup cred ca ai impresionat mlte fete si baeti cu desenul asta ? bravo , esti tare.

Adaugat de emilian

e talentat baiatul,chiar dak deseneaza un personaj.Sunt sigur ca e la fel de bun si cu persoane reale

Adaugat de gusteras

Are el ceva talent baietasul care face desenul din imagine, insa din moment ce deseneaza un persona de desene animate sa stiti ca nu e asa de smart si talentat precum ati fi talentati sa afirmati la prima vedere. Este mult mai usor sa desenezi ceva din desenele animate decat ceva din realitate, mult mai usor chiar, pentru ca ce avem in realitate este foarte complex iar ce gasim in desenele animate este mult, chiar foarte mult simplificat.

Adaugat de engineer

Chiar ca e foarte talentat tipul care face desenul. In ultima vreme am vazut ca se raspandeste tot mai mult stilul acesta de design si desen in mai toate domeniile. Se pare ca lumea s-a plictisit de liniile drepte generate digital, si prefera lucrarile originale facute de mana. Pacat ca nu sunt asa de accesibile ca pret aceste touch table-uri.

Postat de dreher Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
cum sa desenezi naruto cum se deseneaza naruto cum sa desenezi pe naruto deseneaza pe naruto cum sa desenezi personaje din naruto deseneaza l pe naruto de desenat cum sa desenezi personajele din naruto
© 2012 Top1