GO

Cum arata cancerul la plamani

Un doctor introduce o sonda cu o camera de filmat la o pacienta care are deja cancer de plamani.Sa vedeti cum arata plamanii unui fumator.
Cum arata cancerul la plamani poze

Adaugat de MARIA

TATAL MEU NU A FUMAT NICIODATA, CE NU INTELEG, A FOST INTERNAT DE MULTE ORI LA NOI IN ORAS, PENTRU CA ACUZA DURERI TORACICE, AM FOST CHIAR SI LA INSTITUT IN BUCURESTI UNDE A FOST SUPUS UNEI BIOPSII, REZULTATUL E FOST CA NU E TUMOARE, DUPA DOI ANI ALTE DURERI ALTE INTERMARI, ALTE TRATAMENTE, CE NU INTELEG SI NU POT CREDE CA NICIODATA NU I S-A FACUT UN C, TOMOGRAF, DE CE I SA-U FACUT FOARTE, FOARTE MULTE RADIOGRAFII, PE CELTUIALA MEA LA SUGESTIA UNUI MEDIC AM FOST LA NOI IN ORAS SI I-AM FACUT UN C, T, LA CARE s-A VAZUT O TUMOARE DE 4 CM, CATE LA RAZE NU SE VEDE, nu sunt in domeniu dar daca i se facea acel c, t , la timp poate era altceva, a fost diagnosticat cu mezoteliom pleurar FARA O BIOPSIE, PUR SI SIMPLU DUPA BU BULETIN DE LA C, T CARE NU MI-A DAT NICI CID, UL PENTRU A -L VEDEA UN CHIRURG, AM FOST IN SPITAL SI L-AU EXTERNAT DUPA O SAPTAMANA DESI LA ANALIZELE I-AU IESIT BINE NUMAI SPIROMETRIA NU , NICI ACUM NU LA PUS LA C, T, ACUM CE SA FAC . UNDE SA MA DUC ..

Adaugat de florin

De ce fumeaza lumea asta ? de ce dracu nu va lasati de fumat.

Adaugat de ANA

SI SORA MEA ARE CANCER LA PLAMANI DEJA SA TUNS CHEALA IAU APARUT BUBITE IN CAP.

Adaugat de vali37

Nu sunt fumator dar am un fumator in familie si acesta este dependent de fumat, a avut chiar crize, daca ati face un lucru in viata ar fi sa nu te apuci de fumat si daca ai fumat sa te lasi.

Adaugat de MITEA

GROAZNIC AM FUMAT 25 DE ANI, AM 7 ANI DE CAND AM LASAT ACEST VICIU MA SIMT EXCELENT.

Adaugat de adelina

cred k o sa ma las de fumat k e groaznik ce arata aiki

Adaugat de mazilu victor mihai

da! acel comentariu este al meu! hai lasama acuma!

Adaugat de mazilu victor mihai

unde scrie ma n i este comentariul meu! ne vedem maine

Adaugat de ma n i

eu nu o so fumez in viata mea! eu sunt mazilu victor mihai si am8ani si am inaltimea de1.41m.si nu am nume dvs

Adaugat de Agnes

Eu nu fumez,si va sfatuiesc la fel si pe voi.Fiecare tigara aprinsa,e un cui ín sicriul ta-u.Deci lasa-te pína nu e prea tírziu,sa-u ai nevoie de cancer?Nu cred,deci pursisinplu alung-o din viata ta.Nu pt ca eu te sfatuiesc,ci pt ca asa va vi mai bine pt tine.

Adaugat de razvan

Femeie asa tanara cu cancer la plamani

Adaugat de AmadeusM

Inspaimantator, si cand ne gandim ca toti fumatorii cunosc pericolele fumatului insa nu le pasa, pentru ei este doar un viciu, pacat pentru ca foarte multi oameni mor anual din cauza tutunului.

Postat de dotz Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
cancer la plamani cancerul de plamani cancer de plamani poze cancer plamani poze plamani cum arata un plaman poze cu plamani cum arata cancerul la plamani plamanii poze
© 2012 Top1