GO

Porumbelul pacii

Se gata ceremonia si vine momentul lansarii porumbelului alb in semn de pace.Cum s-a lansat asa s-a si intors la pamant.Cred ca i-a sucit gatul copilul in timpul ceremoniei.
Porumbelul pacii poze

Adaugat de Anonim

Zboara puiule zbooara tati nu a zburat a facut o smecherie sa dus da tati sa dus unde se duc animalele, unde ? in cer la Dumnezeu sa-i fie tarana usoara da tati nu mai vreau porumbel in viata mea , vreau poate la urmatoru salariu un papagal dela mai mare sti tati ceva ? e tati, osa-ti iau o gaina de mancar este mare si frumoasa, oo tati te iubesc esti tati meu si eu te iubesc Ha ha ha ha saracu porumbel.

Adaugat de Andretti

Pai asta intalnesti numai la tarile comuniste numai ei mai au porumbei albi si chestii de genul , saracul a murit sugrumat.

Adaugat de cti97

Saracul prumbel de data asta nu mai este porumbelul pacii si este a mortii ca a fost sugrumat de copiii care lau strans sa nu le scape, saracult de el.

Adaugat de LiGhT

porumbelul pacii a si-a adus moartea , dar ce melodie comunista mai si ce comunist vine acolo si ia repede porumbelul , asta se intampal in tarile comuniste , in celelalte tari sar fi intrerupt putin tot si ar fi inceput oamenii sa rada dupa care se reia totul.

Adaugat de winserver

Cum a salvat tipul acela situatia,imediat a percutat si a sarit sa adune porumbelul care daduse ortul popii.A devenit eroul zilei.

Adaugat de radioshow

Se canta imnuri de patriotism,toata lumea fericita si cand vine randul lansarii prorumbelului pacii,porumbelul mort.Si asa s-a pornit cel de-al treilea razboi mondial de rasete.

Adaugat de denis

Saracul porumbel, cred ca i-a sucit gatul fetita in timpul ceremoniei, ce moarte lenta si in vazul tuturor a avut.

Postat de denis Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
porumbeii pacii poze porumbelul pacii desene cu porumbei pacii poze cu porumbelul pacii poze cu porumbei albi porumbei poze desene cu porumbelul pacii melodia porumbelu paci porumbei albi ai pacii poze porumbei
© 2012 Top1