GO

Miami Ink : Pestele dragon Koi

Adam i-a vizitat pe cei de la Miami Ink pentru ai tatua un peste dragon Koi pentru al inspira si a se recupera mergand din nou.
Miami Ink : Pestele dragon Koi poze

Adaugat de loryks

Foarte emotionant, frumos tatuaj mult talent trebuie sa ai.

Adaugat de Gremlin

Cand ma uit la emisiunile astea cu tatuaje nu imi vine sa cred cata lume poate sa vina ca sa isi faca un tatuaj. Foarte foarte multa si nu orice tatuaj de fiecare data o noua incercare pentru cei de la Ink, putem zice ca este chiar o arta a tatuajelor.

Adaugat de gorby

Sa intaleg ca apucase sa ii traga linile la tatuaj dar a trecut ceva timp pana a iesit din spital ca sa ii faca tatuaju in intregime cu umbre si culori , foarte frumos pestele dar numele tot odata este foarte specific daca stiti ce zic.

Adaugat de jazzyke

Ce adevarat ii pestele ala , uite ce misto ii la ei vine salvarea sa il duca pana la un anumit loc nu este nevoie sa chemi familia sau prieteni sa te duca pana acol, la noi aici daca suni si zici ca nu pot sa merg si sa ma duceti pana acolo aia zi ca faci misto si te mai si injura.

Postat de danielamariei Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
poze tatuaje miami ink pestele dragon tatuaje peste koi tatuaje pesti koi tatuaj peste koi peste dragon tatuaje miami ink poze peste koi tatuaj koi dragon tatuaje pestele koi tatuaje cu pesti dragon
© 2012 Top1