GO

Cum sa-ti cureti plamanii

Aceasta este o filmare realizata pentru a arata cum sa iti cureti plamnaii chiar daca esti fumator sau fumator inrait.
Cum sa-ti cureti plamanii poze

Adaugat de PEGASUS

EU AM FUMAT 42 DE ANI, FUMAM DE LA 16 ANI PANA LA 58 ANI, ACUM AM 60 ANI, EU M-AM LASAT ASA:AM FUMAT INTR-O ZI 3 TIGARI, IN URMATOAREA 2, IN URMATOAREA 1 TIGARA, VA RECOMAND SA FACETI ASA.

Adaugat de marilema

Marilena cumnatu meu a fumat 35ani si acumsa lasat nu mai fumeaza.

Adaugat de johnqa

Pai cum se curata plamanii de tutun, feritiva de tutun si pe parcurs si plamanii sunt curatati dar asta pentru toata viata nu pentru o zi sau o luna.

Adaugat de kerbeross

Eu va dau un sfat dragi fumatori luptati si lasativa de fumat ca aceasta este cea mai sigura solutie de a-ti curata plamanii de fum si cea mai economicoasa, e adevarat ca e greu dar cu multa ambitie o sa reusiti.

Adaugat de justfn

Sa stii ca ai dreptate e foarte greu sa te lasi de fumt , mai ales cand fumezi de ani de zile.. Atunci cand te lasi parca lasi ceva din viatza ta o mana un picior odata cu fumatu atat de aiurea te simti si pe zi ce trece tot mai mar ee pofta de mancare.

Adaugat de darcu

Clar ii vrajeala, sau poate ca mai stii ca nu au o metoda care chiar iti curata plamani de tutun si alte prostii. Eu zic ca fumatul e cea mai mare prostie care poate si a putut exista vreodata, la un momendat devii dependent. Tot respectu pentru cei care au puterea sa se lase de fumat.

Adaugat de Alx321

Cata vrajeala , cine stie ce naiba de hoti is care abea asteapta sa ia bani de pe tine cu faze deastea .. Pentru ca sunt oameni in momente disperate si urmeaza tot felu de prostii de pe net si mai ajungi si la spital din cauza la atatea pastile si chestii nerecomandate de medicul specialist.

Postat de cris7iano Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
plamanii poze cum sa ti cureti plamanii fumatu cum se curata plamanii cum iti cureti plamanii cum cureti plamanii cum sa cureti plamanii
© 2012 Top1