GO

Gaina si ouale verzi

O gaina din Mexico a devenit o celebritate locala dupa ce a inceput sa faca oua la care coaja are culoare verde.
Gaina si ouale verzi poze

Adaugat de vichi timisoara

Am vazut gaini care fac oua verzi qam si macat sunt forte bune.

Adaugat de viorel

Buna ma numesc Viorel sunt din Brasov ma intereseaza daca ai oua verzi sau pui din aceasta rasa pura de vanzare te rog cont sau la telef 0745367259 baciu_viorel262002@yahoo, com.

Adaugat de dany

Nu stiu ce sa zic eu am la o closca si incubator oua verzi am 4 la closca 4 la incubator nu exista sa manance nimic si sa le faca verzi e o rasa nu stiu ce rasa e dar abea astept sa vad pui din oua cum sunt asa ca nu va speriati nu e nimic rau an asta.

Adaugat de cristi

Este adevarat si eu am gaini care fac ouale verzi, cine doreste, cristianmihai112@yahoo, com.

Adaugat de ionut

Nu va mirati de asa ceva sunt o rasa mexicana de gaini cu ciocul intors , am in curte de 3 ani 20 de gaini care fac oua verzi pentru conact : adidza_scandal@yahoo, com, (nu va speriati de adresa, este a baiatului meu).

Adaugat de nini

Interesant,doresc si eu pui din rasa asta.daca este cineva care are de vanzare o gaina din rasa asta ,vreau si eu.serbannini@yahoo.com

Adaugat de burn

Incredibil nu am mai vazut asa ceva pana acuma. e ceva de necrezut cum o gaina a facut oua verzi cred ca mancat ceva inainte de a le face.

Adaugat de C1audiu

Oua verzi nu am mai vazut asa ceva in viata mea cred ca avea ceva la stomac de lea facut verzi si lea colorat coaja, tare.

Postat de cmanner Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
oua cu coaja verde oua verzi gaina poze oua gaina oua gaina verzi poze gaini care face oul verde gaina pe oua poze gainat verde
© 2012 Top1