GO

Furnici ucigase

Daca nu credeati ca este posibil ca o furnica sa te omoare uitati-va la acest film si convingeti-va singuri,sunt ele mici dar sunt multe.
Furnici ucigase poze

Adaugat de cristian

U furnicile sint nisty urodkii si foarte scirboase

Adaugat de cornely

da numi plac nici mie furnicile penmtru ca ele sunt cele mai mari scirbe a un miros neplacut

Adaugat de CagunA

Furnicile sunt singurele insecte de care nu mi-e scarba, e impresionant spiritul lor de echipa si harnicia lor. Clipul acesta ma face sa imi aminte de o poezie celebra care suna cam asa: Petrecuse cu chitara toată vara. Însă iată că-ntr-o zi când viforniţa porni, Greierele se trezi fără muscă , fără râmă, fără umbră de fărâmă. Ce să facă?…Hai să ceară la Furnică, pân’ la vară, niscai boabe de secară. -“Pe cuvânt de lighioană, voi plăti cinstit cucoană, cu dobânzi, cu tot ce vrei!…” Dar Furnica, harnică, are un ponos al ei: nu-i din fire darnică şi-i răspunde cam răstit: -Astă-vară ce-ai păţit? -Dacă nu e cu bănat. zi şi noapte am cântat pentru mine, pentru toţi… -„Joacă astăzi dacă poţi!” E scrisa de Jean de la Fontaine si se numeste "Greierele si Furnica". Mi-o amintesc de cand am invatat-o la scoala generala.

Adaugat de AlexC

Imi amintesc si eu episodul acela din Tom si Jerry. Nu stiu daca exista cineva care sa si-l aminteasca sau cel putin sa nu il fi vazut vreodata. Intr-adevar, e foarte amuzanta faza din final cu furnicile, cand se duc cate patru, cinci furnici la o felie de paine. Imi amintesc ca pe vremea cand eram copil, imi spunea bunica povesti despre furnici, ca sunt harnice si asa mai departe.

Adaugat de DariusJ

Ai dreptate, intr-adevar puterea sta in numar. Este impresionant ce fac furnicile acestea, desi sunt mult mai mici decat prada lor, au o ambitie aparte si spirit de echipa. Filmuletul acesta ma face sa imi amintesc de un episod din Tom si Jerry cu furnicile. Nu stiu daca mai tineti minte, erau la picninc catelul, nu mai stiu sigur cum il chema, parca Spike, daca nu ma insel, impreuna cu fiul lui. Dupa cese petrec cateva nazbatii cu Tom si cu Jerry, implicandu-l si pe caine, in final se termina cum o gasca de furnici vin si le fura mancarea cainilor. Foarte amuzanta mi s-a parut faza din final. Oricum se stie ca furnicile traiesc de mai bine de o suta de milioane de ani pe Pamant, fiind capabile sa se adapteze cel mai bine la schimbarile suferite de planeta noastra de-a lungul timpului. Cred ca secretul sta si in faptul ca lucreaza in echipa.

Adaugat de doru

puterea sta in numar si iepurii daca ar fi organizati ar fi o putere imensa.

Postat de celbun Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
poze cu furnici poze furnici poze cu furnica furnicile ucigase furnica poze furnica ucigasa fotografii cu furnici poza furnica film cu furnici ucigase furnica poza furnici poze
© 2012 Top1