GO

om vs urs

Un urs negru a atacat un cuplu intr-o padure.Femeia a fost prima atacata si a fost ranita destul de rau , iar barbatul a intervenit pentru a o salva.
om vs urs poze

Adaugat de Edy

Atentie mare la urs am vazut urma de laba, Fugiti ca va mananca.

Adaugat de cristi

Nu-i de gluma cu ursii, am fost intr-o iarna la munte in poiana si zicea unu ca ies ursii seara chiar p langa partie, nu zic ca am parcurs traseul de 3 ori mai repede p placa de snowboard cand am aflat ca e timpu sa ia cina ursii.

Adaugat de jepcarusam

Exista sii urs atacat de om nu numai invers sa stiti ca in 99 la suta din cazuri ursii sunt atacati de oameni nu ivers ca sa stiti noi suntem cei mai rai nu ei ei ataca doar daca le incalcam teritoriul.

Adaugat de Radut

asa se intampla cand apare un om vs urs nu are multe sanse sa scape va dati seama mai ales o femeie putini scapa de ursi inafara de elefanti sunt cei mai puternici.

Adaugat de hack18

Un barbat adevarat as spune, a sarit sa-si apere iubita atacata de urs, altul ar fi luat-o la fuga si ar fi lasat-o acolo.

Adaugat de adalbert

Saraca femeie, nu a avut nici o sansa ... foarte mare noroc a avut ca a supravietuit. Intr-o in fruntare om versus bestie(in care confruntare bestia cantareste de zece ori comparata cu omul si are o forta enorm mai mare decat acesta din urma) nu prea sunt sanse de izbanda pentru om. Bine ca nu a fost omorata saraca femeie in cele din urma.

Adaugat de liviuc

Am auzit de asemenea de cazuri cu atacuri de urs, si aproape de fiecare data rezultatul a fost o moarte. Bunicul meu imi povestea despre un taran care locuia aici in zona, si ursul ii prinsese vaca, i-o omorase si se ospata din ea, iar taranul a inceput sa il loveasca cu un topor mare ... ursul s-a intors la acesta, l-a atacat si ranit grav ... iar taranul a murit la cateva zile in spital. Insa si ursul a fost gasit la mai putin de o saptamana mort.

Postat de bya1 Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
om vs urs un urs ataca o femeie om urs jepcarusam
© 2012 Top1