GO

Cat de mare este Universul?

In acest documentar de vreo 9 minute se incearca sa se explice cam cat de mult inseamna mult,adik infinit.Mergem intr-o calatorie spre origine Universului ,cateva miliarde de ani lumina...
Cat de mare este Universul? poze

Adaugat de radu

exista Dumnezeu, exista eternitate, nu poate exista o asa maretie din intamplare, fiti siguri de asta si dati slava lui Dumnezeu Creatorul infinit care a creat un Univers atat de imens, dar cu siguranta finit.

Adaugat de anonim

Odata se va descoperi, dar atunci nu va mai exista planeta sa nu uitati aceste spuse.

Adaugat de dorel15

Cat de mere e universul, infinit intro dimensiune si marginit fata de celelalte universuri, iear pentru noi universu va fi mereu de ne patruns in adevaratul sens din cauza goanei dupa avuti si noi arme de distrugere care e un semn de intrebare mare pentru noi.

Adaugat de edy1

Ce curajoasa este lumea aici dar ma gandesc daca ar fi acolo sa se pregateasca de lansare poi voi ati fi in stare sa sariti din racheta in timp ce isi ia zboru de frica.

Adaugat de bogdan2008

Poi si tu nu ai familie prieteni, pentru ce sa iti fie dor de planeta pamant . Intaleg ca daca ai putea ai si ramane acolo , ma gandesc ca nu esti singuru care si-ar dori lucru asta .

Adaugat de FireMan

Ce mi-as dori sa merg si eu odata in spatiu, chiar as avea tupeu sa ma duc acolo sus, ce am de pierdut aici ? cea ce nu am de pierdut nici aoclo sus ? poate acolo e mult mai liniste ca pe pamant.

Adaugat de ciupilanu1

Dal ma in masa de raton de parca pe lume o intereseaza parerea lui de mare savand ca daca il pun sa zica toate planetele pe derost nu le stie. E usor sa faci misto pe net si dupaia sa te dai mare :D

Adaugat de huper

De parca nu ar stii lumea ca ii mai diferit fata decat video-ul asta, dar bineintales trebuie sa se gaseasca cineva sa aiba cate ceva de comentat despre lumea care se amuza de filmuletu unui site video.

Adaugat de Kamal

Ei si voi acum , voi chiar credeti ca ii asha cum va aratat asta in prostia asta de video? E departe sa fie asha, spatiul e mult mai periculos decat in situatia de fatza decat un simplu video pe internet.

Adaugat de crystynutza95

Acum pot zice si eu ca am vazut spatiul si nici nu a trebuit sa ma lanseze cineva cu o racheta sau ceva , dragut din partea lu ala care a facut video-ul asta sa avem si noi parte de ceva entuziasm.

Adaugat de criscross

Ai dreptate poate exista o viatza care nu are nevoie de oxigen ca supravietzuiasca in spatziu cum facem noi. Poate ei au un alt trup si un alt sistem respiratoriu, de unde stiti ca la noi nu se sufoca din cauza ca nu au dioxid de carbon.

Adaugat de hack18

Tot timpu m-am intrebat daca exista viata pe planetele invecinate, daca noi nu putem traii pe ele asta nu inseamna ca ceilalti nu pot trai, poate ei au un alt sistem de viata pe planetele lor si cum nu putem noi traii la ei pe planeta nici ei nu pot la noi.

Adaugat de adry2ro

Foarte frumos ce a incercat tipu asta sa ne arate, acum putem sa zicem ca am vazut si noi grupu nostru de planete invecinate , in doar cateva minute nu o trebuit sa ne plimbam o eternitate.

Postat de anmabu Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
universul poze universul cat de mare e universul ce este universul planetele universului video cat e universul poze cu universul lumii video
© 2012 Top1