GO

Engleza pentru copii - Mijloacele de transport

O buna ocazie pentru a invata pronuntia diferitelor mijloace de transport in limba engleza.
Engleza pentru copii - Mijloacele de transport poze

Adaugat de atractiv77

Nu s-or gandit astia rau sa faca filmulete din astea ca sa invete copii limbi straine. Ca si la mine personal memoria vizuala e cea de care ma folosesc cel mai mult in invatare, ca sa nu mai vorbim ca in cazul de fata e si cea auditiva antrenata. Toata faza e ca nu mi se pare ca s-ar auzi foarte clar pronuntia cuvintelor. In rest e ok.

Adaugat de fratiijderi

Ce voce are naratorul, imi suna a ceva programel care pronunta textul, zici ca e de robot. Nu sunt asa sigur ca vor intelege prea bine copii pronuntia din moment ce si mie m-i se pare ciudat felul in care se pronunta in acest filmulet.

Adaugat de evilteo

Hahahaha, este un mod de a invata engleza destul de amuzant, am observat ca tot mai mult se promoveaza acest mod de invatare pentru cei mici ... probabil ca da rezultate mai bune decat metodele traditionale.

Postat de alina Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
engleza pentru copii mijloace de transport in engleza mijloace de transport engleza mijloace de transport in limba engleza limba engleza mijloace tansport invatam cu copii transportu mijloace de transport copii desene animate pt copii in engleza mijloacelor de transport mijloace de transport pentru copii engleza pentu copii mijloacele de transport in engleza
© 2012 Top1