GO

Cele mai tari talente de la Megastar

Acestea sunt cele mai mari talente de la selectia pentru Megastar, cred ca ,cu siguranta, ar castiga marele premiu.
Cele mai tari talente de la Megastar poze

Adaugat de fantom1

Poi cred ca mai bine faceau un test psihologic la astia care io bagat in studio care sa prezinte cea ce stiu ei sau asha zic ei ca stiu sa cate . dar sunt cam de pe departe de niste adevaratiii cantaretii sau o voce cum trebuie :D.

Adaugat de bebe

Cred ca de nu m-am uitat de o mie de orii la filmuletele astea cu ratatii astia care or fost la preselectie la prima editie si o cam dato in bara, in urmatoarele editiii nu prea au fost cine stie astia care au ratato cu cantatu.

Adaugat de soniaq8

Ce sa mai zicem si de CRBL saracu ca deja si-o pus mainile in cap cand lo auzit pe ala cum canta si cum baga, cred ca ce greu le era sa se abtina din ras, dar intr-un moment de genu ala oricat te-ai stradui sa te abtii din ras.

Adaugat de ghitzZza

Extraordinar cum poate sa bage al 2 lea tip , ai de plm cum face de zici ca ii vine sa vomite ceva nebunii astia care or mers in prima editie la megastar chiar meserie.

Adaugat de soryn

I believ i can fly ii o melodie destuld e super tare si tot timpu a fost, dar niciodata nu a putut sa fie atat de penala cum a fost cantata de individu asta care mai are unpic si isi scoate ochii din orbita.

Adaugat de Nicu

Nu se paote omule ahaha asa ceva nu se poate bai da laso naiba cum poti sa fii atat de prost, mama cum baga primu dar al 2 lea mai imbracat si ca un raper care se crede R Kelly.

Adaugat de DumyUnix

Virgil Iantu a fost cel mai torturat in evenimentele astea , o avut parte de cea mai paranoica preselectie la primu sezon din Megastar . Eu in locu lu aia care se afla in studio in momentu ala ash suna la sanatoriu si le-ash zice veniti cu camashi de fortza duble ca avem niste cazuri de speriat :D.

Adaugat de denisa

Faza asta nu am intaleso niciodata, nu au intrebat si ei pe nimeni de acasa sau macar un prieten sa le spuna da ma canti bine sau da ma canti fals, Ei ce or zis hai ma daca tot is astia aici ia sa ma bag si eu la preselectie.

Adaugat de guinn3ss

Asta nui toata dar sa vedeti cum baga ala in rosu pana la capat , Vai de plm ca te pisi pe tine de ras, oare de unde iau adus pe astia la preselectie sa cante asa ei chiar nu se aud pe ei cum canta si cum rade lumea de ei.

Adaugat de InvalidIP

Primu care apare la video-ul asta, eu cred ca ii posedat cum bate din palme Mai ales ca nici nu prea stie sa citeasca de pe foaie cum trebuie , Cat despre al 2 lea chiar nu mai pot sa zic nimic ca sunt birou de ras.

Postat de alex65 Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
selectie megastar cele mai mari talente megastar melodii super tari la megastar i believe i can flay pozele cele mai haioase cele mai tari cazuri te pisi pe tine de ras preselectii de cantat
© 2012 Top1