GO

Ungur Bulan - Cuza si Internetul

24 ianuarie, ziua unirii bai, Tara Romaneasca s-o unit cu moldova in 1850 siii unu da unu, unu pe dragu ma hai sa dam mana cu mana, cei cu , ia facut coarne in poza la Basexu.
Ungur Bulan - Cuza si Internetul poze

Adaugat de sami

Cum de joaca ? unde este acest joc ? as vrea sal joc ca nu l-am jucat.

Adaugat de Numele aici...lumy

Adauga comentariul tau aici, nu mi se pare fany neinteresanta faza.

Adaugat de HHHHHHHHHHHH

NAM GFHGFHFGHFGHFGHFGHFGHGFHGFHFGHFGHFGHFGGHGFHGFXCVBNM, /FGHNJMK, XCVBNHMJ, /GHJKL;CFGHJKL;'\JHGJGHJGHJGHJGHJGHFHJHGJGHJ.

Adaugat de andras

Unde pot sal gasesc piesa aia hai sa dam mana cu mana toti betivi din comuna.

Adaugat de cumva

Gluma este frumoasa dar videoclipu n-are sens Ica mor de ras de la videoclip gluma este frumoasa dar videoclipu n-are sens.

Adaugat de dodo

Hai sa dam mana cu mana toti betiti din comuna san-vartim hora betiei pe podeaua braseriei , de ja am memorato.

Adaugat de delia

Ce smk -cel mai smk Copcilul stie el ceva, el crede ca la 1859, acest Aleandru Ioan Cuza, a intrat pe internet si a dar un mas la toata lumea sa se adune la Iasi ca sa faca unire, sa nu mai vorbim de ungulul bulan care are si un cantec super special: \" Hai sa dam mana cu mana / toti betivii din comuna / Sa-nvartim hora betiei / pe podeaua braseriei, \", nu i-a iesit la Fratica, mai mult si-a facut nervi cu aceasta sarbatoarea a lui, caci nimeni nu o mai respecta in modul in care o face el.

Adaugat de unguru bulan

ba copii de guma ce mai faceti?

Adaugat de levi number1

Tare no coment ca vam spart ma in p***me de telefon

Adaugat de utu

de ce sa inventat

Adaugat de georgiana18

Mistho bv ai ce sa auzi

Adaugat de alexvl

Nimeni nu vrea sa stie ce zi e astazi, Unirea Tarii Romanesti cu Moldova, care a avut loc in anul 1959 sub conducerea lui Aleandru Ioan Cuza. Copcilul stie el ceva, el crede ca la 1859, acest Aleandru Ioan Cuza, a intrat pe internet si a dar un mass la toata lumea sa se adune la Iasi ca sa faca unire. Sa nu mai vorbim de ungulul bulan care are si un cantec super special: " Hai sa dam mana cu mana / toti betivii din comuna / Sa-nvartim hora betiei / pe podeaua braseriei. ". Nu i-a iesit la Fratica, mai mult si-a facut nervi cu aceasta sarbatoarea a lui, caci nimeni nu o mai respecta in modul in care o face el.

Postat de alex Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
hai sa dam mana cu mana toti betivii din ungurii bulanii unirea hora betiei unguru bulan hora uniri ungulul bulan unguru bulan si hora unirii cuza si internetul unguru bulan poze unguri bulani ziua uniri
© 2012 Top1