GO

Faze haioase

Sunt tanara, sunt frumoasa si supla, stiu sa ma joc cu papucul, si-l invart, si-l rotesc, si-mi dau in cap cu el ca o blonda.
Faze haioase poze

Adaugat de bully

Ce tare e fetita acea mica si blonda, Are nervi si vrea sa ii descarce pa taticul ei, Si ii da o un pumn in stomac dar acesta nici macar nu simte, Ce a zis ea, faci pe smecherul cu mine bai, stai ca iti stiu eu punctul slab, Si a executat un penalty in zonele lui centrale de l-a pus pe tatic lat pe jos. Imi amintesc si saracul taicameu cate asemenea lovituri a primit, aproape de fiecare data cand se juca cu noi , Nu-i bai deaia esti tata , sa suferi pentru copii tai , vrand nevrand.

Adaugat de aAkiY

Ce tare a fost babuta, Imbracata de zici ca a picat dulapul pe ea, coboaraga scarile agale, zici ca se misca in slow motion , pana cand intervine soarta si se hotaraste sa o ajute si ii da un mic avant, dar se pare ca pentru babuta pana si acel mic avant a fost prea mult si a luat-o in jos pe scari , dar nu in picioare ci pe burta , pana si papucii i-au zburat din picioare.

Adaugat de claudium0sh

S-a tot jucat prima tipa cu poseta ei, asa imbracata elegant de seara, dar pana la urma si-a dat un headsot si s-a calmat destul de repede, lauda de sine nu miroase a bine.

Postat de alex Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
faze haioase faze cu copii care picioarele faze tari injuraturi la telefon faze tai cu scutere foto haioase faze umoristice cu camera ascunsa injuraturi haioase poze cufze fazehaioase video la scoala faze cu lovituri la burta
© 2012 Top1