GO

Fund de sotie

Sunt femei care pentru bani ar face orice.Femeia di imagine si-a lasat sotul sa o filmeze cum da din cur pe ritm.
Fund de sotie poze

Adaugat de Stoica Adrian

Sa se miste asa si in ciocan la mine, asa il are si soacramea si paia as futeao, Il are mai mare.

Adaugat de Oly

Oau ce cur penetrabil, merge o partida de largit rozeta sau poate chiar doua, sa inceapa sa tipe ca din gura de sarpe, e o treaba.

Adaugat de linuxsystem

nasoalooo, mergi la pesti! ce dai aici din curul ala mare si lasat al tau? daca aveai tanga pe tine iti ajungea cacaul pana in podea, noroc cu astia de pe tine ca il sustine cat pot si ei. hoo

Adaugat de Eloi

poate nu sunt chiloteii cei mai buni, da sa zicem ca merge si asa. oricum acest fel de exercitiu e foarte benefic pentru tonifierea bucilor! fa-l zilnic si sa vezi ce fund ferm o sa ai in maxim 1-2 luni!

Adaugat de gigimunca

adicted nu inteleg de ce spui ca sunt femei care pentru bani ar face orice, ca mai apoi sa afirmi ca femeia din imagine si-a lasat sotul sa o filmeze cum da din fund pe ritm. Pai daca pentru sot face asta sunt mai mult ca sigur ca nu o face pe bani cum spui tu in prima parte a afirmatiei tale. Cred ca mai ai de lucrat un pic la capitolul exprimare, ca sa reusesti sa nu mai te contrazici singur data viitoare.

Postat de adicted Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
fund lasat femei care da din fund cur de femeie poze cu femei cu fund mare cur lasat poze femei cu fundu mare bucile sotiei imagini cur mare poze femei fund frumos imagini d la cur poze sotie poze cu pesti din mare
© 2012 Top1