GO

Un colaj de poze cu cele mai bune tancuri din lume

Doar niste poze ale celor mai performante si mai letale tancuri care au luptat si lupta pe fata pamantului. Challenger 2 din partea Angliei . M1A2 Abrmas SEP din partea Statelor Unite Ale Americii . Si nu in ultimul rand Leopard2 din partea Germaniei.
Un colaj de poze cu cele mai bune tancuri din lume poze

Adaugat de niculae

Adauga comentariul tau aici, t 72 rusesc o bijuterie in materie de blindate se lauda ca a fi ce l mai bun la categoria mijlocie [ l am calarit 20 de luni].

Adaugat de stefan

In Irak in razboiul de gherila s-au distrus total 5oo de tancuri abrams si aproape 1000 avariate, enorm, nu ? cautati pe internet imagini cu tancuri abrams distruse si va schimbati radical parerea.

Adaugat de Craioveanu

Sa vazut ca germania a fost cea mai buna constructoare de tancuri ca de ex king tiger si va fi cea mai buna constructoare de tancuri.

Adaugat de Wulf

Amintitiva fratilor ca in ajunul razboiului nemtii nu aveau o armata serioasa de tancuri si au demonstrat ca pot peste noapte sa rastoarne orice super putere a momentului, doar faptul ca Germania nu are resursele celorlalte super puteri a fost factorul hotarator acest lucru e valabil si azi, Germania este o super putere datorita poporului ei.

Adaugat de ovi

Britanicii sunt cei are au inventat tancul si logic au o experienta vasta in acest domeniu, nu stiu de ce unii romanasi (sigur acestia sunt niste amatori in domeniu si au vazut multe Bmw -ri in filme) sunt incantati de tancurile germane, acestea sunt inapoiate fata de cele britanice, Documentati-va si o sa-mi dati dreptate.

Adaugat de mdv

Va deveni germania ce a fost si cea ce este, o super putere la ori ce nivel ? cred ca da, insa astia nu o va lasa.

Adaugat de Cristi77

Mai mdv iti dau perfecta dreptate GERMANIA e cea mai buna la capitolul tancuri, pacat ca au abandonat proiectul tancului de 1500 tone, da ati vazut bine 1500 tone, the biggest tank in the world ever.

Adaugat de costel

Daca as avea 1 de asat , as face ravagi si na , unchimio ionel mea zis sa caut cel mai mare tanc din lume si eu am cautat si , cred ca ma gasit , lol.

Adaugat de dansb

Daca as avea unu de asta, ohah ce mas mai distra, as da buzna in conducatori nostri si as porni o revolutie sa mai scada preturile lacombustibili s, a, m, d.

Adaugat de mdv

Germanii sunt tot cei mai buni aveti rabdare si veti, vedea.

Adaugat de CORNEL

Un colonel vechi in arma tancuri, spunea ca cel mai bun tanc este cel pe care il ai si il poti folosi, restul sunt povesti frumoase despre PEGASI cu stea in frunte.

Adaugat de denis

Foarte fain si forte misto si fote uratfacut bine

Adaugat de cl.1.tc

Din 1985 am condus si cunosc:tc 34, tc55, tc, tr, 580, tc, tr800, pod mobil asalt blg 80, germania prin traditie sunt o forta in construcia de tancuri, care nu cunosc lucrul acesta sa mai studieze arma tancuri.

Adaugat de cl.1.tc

Nu comentati daca nu sunteti in domeniu, cei care au facut scoala de tancuri cunosc mai bine, promotia 1987 tancuri.

Adaugat de dorel

Nota 10 am fost tankist din 1985 pana in 2006 se merita

Adaugat de doctor /tank

Parerea mea este ca challenger nu este pe primul loc daturita numarului mic de tancuri de acest gen.

Adaugat de doctor /tank

Alinrus are dreptate ca m1 abraham are un consum m ult mai mnare datorita turbinei cu gaz iar din acest punct de vedere challenger are un mic avantaj dar nu sunt de acord ca challenger are blindaj mai bun decat abraham pentru ca acesta din urma are in unele zone peste 30 cm de blindaj practic este aproape inposibil de distrus , poate fi distrus doar cand este alimentat sau daka este lovit in rezervor dar si rezervorul ester blindat cu un strat de 30 cm de otel deci este foarte greu de distrus.

Adaugat de doctor /tank

Abraham are si cel mai mare grad de siguranta a pasagerilor, este tancul la care nu s- a facut nici un compromis au fost cazuri in care aceste tancuri au fost distruse iar dupa cateva ore soldatii americani au mers sa recupereze cadavrele celor aflati in abraham , cand au ajuns la tanc toti oameni din tancv supravietuisera ba chiar mult le-au nspus ca de ce nu s0au grabit::::.

Adaugat de doctor /tank

Da viteza este si ea foarte importanta la un tanc dar cine crede ca te poti lupta cu un abraham sau un challenger doar prin faptul ca esti rapid se inseala amarnic si abraham si challenger au cele mai performante sisteme de ochire la momentul actual, aceste tancuri ar putea lovi vehicul;e care merg si cu 100 km /h datoritas sist de rotire si ochire incredibil si mai mult de atat ar putea face acest lucru din mers.

Adaugat de doctor /tank

Despre leopard ce sa spun . este un tanc francez foarte bun care poate atinge peste 80 km /h cu un tun bun dar punctul l;ui putin slab este blindajul un alt factor care in face al 3 lea in top este faptul ca nu a participat la importante razboaie la fel ca abraham sau challenger , sper sa nu va suparati pe mine dar totusi leopard este un tanc foarte bun , dakaq armata romana ar avea cel putin jumatew din tancurtile leopard pe care le are franta atunci am fi si noi cineva din punct de vedere militar.

Adaugat de doctor /tank

cine a spus ca tr85 (adica un tanc care se afla intr-un nr foarte mic in armata romana) este mai bun dekat abraham sau challenger nu stie ce vb pentru ca abraham a dovedit de ce este instare in raboiul din golf cat despre tr85 este un tanc mai vechi, mai slab, care nu a participat la razboaie importante, este un tanc rusesc iar la rusi nu se pune pret pe calitate si pe cantitate, cat despre relief asta nu conteaza pentru ca abrahamul a fost facut sa poata functiona la capacitate maxima pe orice tip de clima, relief etc , in razboiul din golf abrahamul dobora tancuri rusesti de pe dune de nisip de 5 m din miscare de la distante de peste 5k ori t85 nu poate sa traga foarte precis la aceasta distanta avand un tun care nu depaseste 100 m.

Adaugat de doctor /tank

Chalengerul este si el un tanc foarte bun : are un blindasj foarte gros cu placi de ceramica si este aproape inposibil de distrus, are o mare mobilitate si poate lovi tinte cu foarte mare precizie, de asemenea este (daka nu ma inse) cel mai rapid tank din lume (75-85km/h) dar astfelk de tancuri au fost produse intru-un numar destul de mic iar acesta este un mare dezavantaj aprox 380 de tancuri challenger au fost produse din motive economice(la fel ca abraham este un tanc foarter scump) probabil ca din aceste motive ocupa doar locul 2 in top.

Adaugat de doctor /tank

Aia care zic ca tancurile rusesti sau israeliene sunt cele mai bune nu se pricep deloc la asta, cel mai bun tanc din lume este m1 abraham, al doile este challenger 2, al 3 este tancul francez leopard, in primu rand abrahamul poate lovi tinte aflate la 5 km din miscare cu o precizie uimitoare, are un tun de 120 m care poate distruge orice tanc, ce sa mai spun de blindaj :in unele locuri blinfajul are chiar 30 - 35 cm , acerst tanc este aproape inposaibil de distrus , doar cateva au fost distruse in irak de D, eI (dispozitiv explozivil improvizat) de asemenea este si unul din cele mai rapide tancuri din lume si poate rula cu peste 70 km /h dupa parerea mea este cel mai bun tanc si nimeni nu se poate pune cu el.

Adaugat de costi

A aparut arma care emite o unda ce anihileaza aparatura electronica , asa ca , mai ganditi-va.

Adaugat de Bitza40cm

Destul de tare rabla da voi nu puteti sa puneti poze cu tanc mai mare ca un panther, un panzer sau celebrul tiger, PUNETI POZE CU TANCURI GERMANE, RUSE, JAPONEZE SAU TURCESTI.

Adaugat de ciobanu constantin

Bunaseara eu zic ca masoni ar trebui sasi investeasca bani in oameni ce se confrunta cu tot felul de probleme caci numai asa vor putea bea apa vie din anparatia lui hristos.

Adaugat de sebi

Super este cel mai tare tanc cred ca poate trage cu orce expolziv.

Adaugat de TheLastKamikaze

Daca romanii ar avea fonduri, la ce minte au unii noi am putea crea cele mai devastatoare arme, gandeste-te ca sunt copii de cel putin 15 ani care inteleg technologia STEALTH.

Adaugat de smecheru21

americani ne cheama pe noi romani in irac si avganistan sa luptam ca ei sunc fricosi ca gaina

Adaugat de smecheru21

americani or avea ei armata puternica dar un roman la bataie cu pumnii face car 200 de americani din armata

Adaugat de Ionuţ boss

Parerea mea este ca americani au cele mai bune arme si america cred ca este pe primul loc in lume la arme.

Adaugat de Endy

ce sa zic eu ii destul de tare rabla,dupa mine cele mai tari arme le are Israelu.aia tace si face,de aia sunt imprastiati pe tot pamintul si toti sunt sefi.Eu de asta zic ca ii cea mai tare ca ma iau dupa biblie.Dumnezeu asa o promis ca nu va fii niciodata coada ci cap.asta eeee

Adaugat de ion

super tancuri as vrea sa am si eu unul ``````````````````'````````1¶¶¶¶¶1 `````````````````````````¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ````````````````````````1¶¶¶1111¶¶¶ ``11111`````````````````1¶¶¶1111¶¶¶1 ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶`````````````1¶¶¶11¶111¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶```````¶¶¶1¶¶¶¶11111¶¶¶¶ ¶¶¶1111111¶¶¶¶```¶¶1`````1¶¶1111¶¶¶1 ¶¶111111¶111¶¶¶`¶¶``````¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶111111¶111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ `¶¶¶¶111111111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ``1¶¶¶¶¶¶11111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ `````1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1`11¶¶¶¶ ````````11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶``````¶¶¶¶ ```````````¶¶¶¶¶¶¶`````1¶¶¶¶¶```11``¶¶¶ ``````````¶¶¶¶¶¶1````````¶¶¶¶`1¶¶¶1`¶¶¶ ``````````¶¶¶¶¶¶``1¶¶11``1¶¶¶11¶¶¶¶1111¶ ``````````¶¶¶¶¶¶```¶1¶¶¶¶`¶¶¶¶¶¶¶¶111``¶¶ ``````````¶¶¶¶¶¶`1111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶`1¶¶¶1`¶1 ``````````1¶¶¶¶¶111111¶¶11 1¶1¶`1¶1``¶¶ ```````````¶¶¶¶``¶¶¶¶¶``¶¶11¶¶11`````¶¶ ````````````1¶1``¶¶¶¶¶``1`¶¶¶``````1¶```````1¶¶1 ``````````````¶11``````````11```1¶¶¶1`1````¶¶111¶ `````````¶¶¶1````11¶¶1111111¶¶¶¶¶1``111¶¶¶¶¶¶¶``¶ ````````¶¶11¶¶¶111¶111111¶¶¶¶¶¶¶````1``1¶¶¶¶¶111¶ ````````1¶¶1¶`1¶¶¶¶1`````````````1``11`1¶11¶1111 ``````````1¶¶11`11¶¶````111```1`111``11¶111 ``````````````111``¶`111`111111111`1`1¶1 `````````````````1¶¶¶¶````111`1```11``¶ ````````````````111¶¶¶¶1``````````````¶ ``````````111¶¶1¶1¶¶¶¶¶¶¶¶111`````11¶¶¶ ````````1¶¶¶¶1¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ````````1¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ `````````¶¶`1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ `````````¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ````````¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ``````1¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ```````¶¶¶``1¶¶¶¶`1¶¶¶¶¶¶¶1`1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1 ````````1¶¶11`¶11```111````111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11¶1 ``````````1¶¶¶¶```````````¶¶```````1¶¶¶`````1¶ ``````````````````````````¶¶¶¶¶111`¶¶¶1``1¶1¶

Adaugat de gabi

cele mai tari tancuri sunt ale nemtilor mai ale leopard 6 ,nui sta nimic in fata mai nou poate sa doboare avioane

Adaugat de narcys

e un tank pizdos si tare care daca ii futi una iti rupi picioru bre

Adaugat de maryo

e un tanc foarte tare e tata tancurilor americane sunt foarte performante

Adaugat de claudiu

tr-85 e un tanc foarte vechi...insa tancurile rusesti si americane....sunt atat de performante ca distrug tinte in miscare de la zeci de km distanta

Adaugat de mihai

parerea mea este ca pentru noi TR-85 este cel mai bun tanc din lume deoarece a fost creeat pentru a valorifica avantajele puse la dispozitie de relieful nostru. in cazul unei confruntari dintre un TR-85 si un M1 ABRAHAMS pe teritoriul nostru ar iesi invingator TR-85 deoarece a fost calibrat si modelat in asa fel incat singurul adversar al lui sa fie inamicul(defavorizat total de terenul nostru).si inca ceva: este posibil ca niciodata sa stim care este cel mai bun tanc din lume deoarece acestea apartinand de NATO probabil ca nu se vor confrunta.ADEVARATA VALOARE A UNUI TANC SE AFLA PE CAMPUL DE LUPTA.cine este de acord cu mine?

Adaugat de savin

tancurile ar trebui dotate cu sisteme antiracheta si sol aer

Adaugat de coman marian-liviu

Mda, super tancuri cred ca trebuiesc topite Din ele vom construi fabrici.

Adaugat de IONEL

Ce tancuri frumoase sunt super da rsi muzica ii OK

Adaugat de HERRCHRISS

Daca nu ma insel acum vreo 15 ani turcii au chemat in poligon cele mai tari tancuri din lume ; challenger, abramhs, leopard, merkava israel, le clerc franta, t-ul rusesc pentru o comanda de 2000 buc ghiciti ce tancuri au turcii acum, Leopard.

Adaugat de HERRCHRISS

Daca nu s-a deghizat vreum Challenger sau vreun \'\'M\'\' in tanc german atunci in poza din garaj vedeti un LEOPARD in toata splendoarea, crucea de fier germana de pe turela e martora.

Adaugat de croco

Nu cred ca tehnologia trebuie sa fie un criteriu de departajare a tancurilor, trebuie vazuta anduranta lor protectia echipajului, posibilitati de a remedia probleme la fata locului etc nu este obligatoriu ca leppard sa fie cel mai bun tanc din lume , oricum e subiectiv pentru ca nu a luat parte la nici un conflict deci e irelevant.

Adaugat de PuStIuLeTu

E bunicel smecher si muzica bine realizata

Adaugat de mitica

ami place mult

Adaugat de Petre

Este o combinatie de fotografii si muzica bine realizata.

Adaugat de AFAZYK

consider ca cel mai tare tanc din lume este t90ca, e rusesc se foloseste in armata rusa si indiana.

Adaugat de gioni

se repeta pozele bai baieti.cu banii pe un tanc faci un spital

Adaugat de illuminator

daca tot puneti poze la cerere punti si poze cu cea mai scumpa minge de fotbal din lume am inteles ca costa peste 180000 euro si m-am gandit de multe ori la ea as vrea sa o vad.

Adaugat de ethernos

si puneti si niste poze cu tancuri germane din al doilea razboi mondial sa vedeti ce rezistente par si acelea

Adaugat de birica

daca tot e vorba de ce poze sa puneti pe site eu vreau o poza cu cea mai buna masina din lume ma refer cea mai tare care nu se strica niciodata.

Adaugat de Linus75

sa puneti si niste imagini in interiorul celor mai mari avioane din lume sa vedeti ce hangare sunt de neimaginat , am avut ocazia asa vad asa ceva cu ochii mei.

Adaugat de adslboy

Nemtii sunt tata lor tancul meu preferat Leopard arata tare de tot iar faptul ca e asa util si agil ma face sa cred ca este masina perfecta , poate fi folosit in mai multe feluri si pentru recunoastere chiar , si cand vine vorba de atac poate depasii sau prinde din urma orice inamic si faptul ca intra in batalie si iasa fara sa fie prins sau lovit este un avantaj important.

Adaugat de alnozzo

Masinile perfecte de lupta care au ajuns la apogeul tehnic nu cred ca se poate mai bine de atat fiindca o data ce incerc isa imbunatatesti ceva mai bun de cat este trebuie sa te asiguri ca un ingreunezi totul si il faci mai usor si simplu. Asta inseamna ca daca ai vrea sa pui o arma mai mare pe un tanc sigur ar fi niste probleme tehnice si dezavantaje iar pentru a contracara aceste lucruri trebuie un infinit de calcule si de teste deci dupa mine zic ca fiecare din grupul acesta este pregatit la perfectie si singurul lucru care are putea sa conteze ar fi felul in care lupta si nimic altceva . Nemtii au mobilitatea englezii dispun de o armura avansata iar americanii sunt mai inceti la mers dar asta nu e un semn ca nu sunt in stare sa faca fata unei provocari. Dela bun inceput nici unul din tancurile astea nu a fost facut sa lupte unul impotriva altuia . Fiecare tara a vrut sa faca un tanc avansat dar nu sa fie un rival al unui tanc aliat.

Adaugat de crisony

Se omit multe si se tin secret datele lor sunt doar tehnice cele de lupta nu se prezinta niciodata , nici chiar englezii care au cea mai buna armura nu vor nici de atat sa vorbeasca cand vine vorba de asa ceva . Fiecare tanc de aici merita titlul de cel mai bun fiindca fiecare este un campion si un luptator inversunat eu nu cred ca ar trebuii sa aibe loc o competitie intre cei 3 fiindca sunt aliati si lupta umar la umar pentru pacea mondiala. Doar in echipa acesti trei uriasi poti fii numiti perfecti . Pentru ca nu poti oprii asa ceva daca fiecare are grija unul de altul o armata formata din asa ceva este practic invincibila .

Adaugat de evilteo

Suspensia dela M1 provine dela colaborarea dintre nemti si americani este similara cu cea a leopardului insa greutatea imensa a tancului americanilor este prea mare ca acesta sa se miste la fel ca fratele sau german. Si faptul ca este mai puternic cu arma sa de 120 si armura mult mai avansata il face destul de capabil fiind ajutat de echipamente electronice de ultima ora . Singura sa problema fiind turbina care lasa o amprenta uriasa pe un ercan termo al oricarui inamic.

Adaugat de Heinrich

Germania in anii celui de al doilea razboi mondial avea o tehnologie avansata doar in unele privinte fiindca nu poti sa compari materialele de atunci cu cele de acum si nici progresul care sa facut. Pe vremea aceea inginerii germani erau cei mai buni din lume , chiar daca acum designul unor tancuri germane din al doilea razboi mondial pare inutil sau exagerat pe vremea aceea era ceva revolutionar la fel cum in zilele noastre apaare un prototip si nise pare ca e incredibil la fel era si pe timpuri. Ei au pierdut razboiul cel putin in Europa din cauza ca au suferit prea multe daune din cauza raidurilor intense care au avut loc si faptul ca ei nu stiau sa faca un tanc "simplu" din cauza asta au pierdut fiindca au fost coplesiti si nu au avut cum sa se mai apere in fata sovieticilor care iau scos afara din tara lor si iau fortat sa se retraga spre Berlin. Tot atunci fortele aliate inchideau cercul asupra lor si au facut imposibila proiectarea unui nou tanc mai simplu si util , iar la fel e si cu avioanele pentru cine nu stie germania a inventat primul avion operational cu turbina in loc de elice , dar din pacate acesta nu a mai apucat sa fie folosit deoarece germania a capitulat iar razoiul in Europa a luat sfarsit brusc. In ziua de astazi totusi nimeni nu ii mai impiedica sa isi dezvolte traditia , prima generatie de tancuri germane si anume Leopard1 a avut un succes major fiind adoptate imediat de NATO si a fost fabricat in mai mult de patru mii de exemplare pentru diferite tari din Europa membre ale aliantei. Generatia 2 de Leopard insa este cu totul un alt tanc fiecare aspect al sau fiind nou si mai bun decat predecesorul sau , intradevar este combinatia perfecta de mobilitate armura si faptul ca are o arma destul de buna pentru marimea sa il face un adversar de temut fiindca poate intrece orice tanc din ziua de azi , iar un tanc cu o asemenea mobilitate care poate atinge usor 80 kmh pe teren accidentat este un tanc pe care greu il prinzi si lovesti. Inovatiile insa nu se opresc aici nemtii tin secrete unele aspecte ale sale facand cunoscute publicului doar ceea ce au considerat ei ca trebuie spus , restul ramanand un secret militar.

Adaugat de bbw4

Cine uita ca Germania este cel mai bun producator de tancuri din lume inseamna ca nu stie nimic despre tancuri , nemtii au facut tancuri superioare tuturor de multe vreme. Leopard2 este cu adevarat cel mai bun tanc care exista in lume la ora actuala si chiar nu conteaza cine are cea mai groasa armura sau cea mai puternica arma , un tanc care se misca repede este aproape imposibil de lovit in lupta , Leo2 atinge viteze pe offroad care iti lasa cura la genunchi prinde peste 70 kmh pe teren accidentat si asta il face incredibil de bun fiindca are si o arma pe masura 105mm cu ceva mai mica decat cea a americanilor , tancul asta poate traversa un rau adica sa intre sub apa si sa iasa , nu cred ca abrams cu turbina lui e capabil de asa ceva si nu cred fiindca sunt sigur ca nu poate trece prin rauri foarte adanci din cauza ca se sufoca motorul si este mult prea greu.Si daca vine vorba de costuri te asigur ca la abrams sau celalalt e mult mai scump sa le intretii fata de Leo2. Armura e perfecta arma la fel si mobilitatea sa il face un adversar pe care nu ai vrea sa il infrunti cu tot cu abrams si challenger .

Adaugat de lnxcatalinu

Pai normal ca fara ele nu se poate au evoluat mult din timpul in care au aparut si pana astazi , nu mai sunt vulnerabile asa cum erau pe vremuri insa mai au cateva puncte slabe dar care sunt asa mai putin importante , in orice caz talibanii nu au nici o arma care poate oprii unu dintre tancurile astea , anul trecut la ProTv a fost un reportaj din iraq si am vazut cum dadeau arabii cu lansatoarele in ele si nu aveau nici pe dracu . Ca si tanchist in ziua de astazi as putea zice ca esti cel mai in siguranta in timpul unei lupte , daca camarazii tai stiu ce fac si sunt antrenati bine nu ai de ce sa te temi . Chestiile astea pot trece chiar si peste mine de teren fara ca cei din inauntru sa pateasca ceva sau tancul sa fie avariat . Costa mult dar pentru o asemenea masina de lupta nu iti pare rau ca dai , problema este sa ai de unde sa dai !

Adaugat de Andreea221

Extrem de moderne si de puternice , masinile perfecte de lupta care sunt sufletul actiunii , oricate avioane ar avea o tara sau soldati fara un tanc nu ar putea sa castige o lupta.

Adaugat de berybery

Sunt tari toate si cam egale in unele privinte dar sa nu le mai comparam ca fiind inamici unul cu altul pentru ca nu sunt , america si anglia sunt aliati mai ceva ca fratii inca din vremea celui deal doilea razboi mondial , iar germania din ziua de astazi pur si simplu nu mai este germania condusa de Adolf Hitler , nemtii au avut o restrictie pana in 1976 sa nu mai produca nici un fel de tanc fiindca nu sau comportat corect cu cele care leau avut. Dar asta nu ia oprit sa dezvolte cercetari , si acum au si ei un tanc excelent care nu trebuie subestimat chiar daca e mai mic ca dimensiuni e la fel de capabil . Iar in toate conflictele recente de cand exista NATO si UE tancurile germane si engleze au luptat cot la cot cu cele americane iar efectul il stie toata lumea ca in mai putin de 3 luni Iraqul sa predat , iar cine cunoaste bine stie ca Iraqul era a 4a tara din lume cu cele mai multe tancuri , depasite dar totusi ca numar erau exagerat de multe , tancurile coalitiei impreuna au ajuns la 3 mi pe cand Saddam avea lejer 4 mi si ceva. Tancurile sunt masini extraordinare facute cu un singur scop ajutarea infanteriei intrun atac , primele tancuri din lume au aparut in primul razboi mondial si erau fabricate de catre Francezi , nu mai tin minte exact denumirea completa dar era fabricat de catre Renault primult tanc , si a fost o senzatie instanta care a deschis drumul pentru tancurile din al doilea razboi mondial si pentru cele din ziua de astazi. Tancul chiar si cel din ziua de astazi la cat de avansat a ajuns nu este nimic de cat un sistem de tragere mobil si blindat pentur a rezista in conditii de lupta , iar conceptul asta a fost imbunatatit pana a atins limitele perfectiuniii si sa transformat intro masina digitala de lupta . Americanii deja lucreaza la un concept de tanc asemanator celui pe care il au doar ca vor sa fie mai usor si cu un profil mai redus pentru nu a fi observat deasemenea nu va avea un echipaj asa de numeros ca si abramsu si va fii atat de usor incat va putea fii parasutat in campul de lupta din avion si condus doar de catre doi oameni restul fiind complet computerizat , insa pana atunci mai este mult si bine .

Adaugat de Dragos

Leopard2 zic ca ar fi cel mai bun inovatiile aduse la el il fac pur si simplu perfect , poseda o armura incredibila si o mobilitate mai mare , defapt cea mai mare din tot grupul asta si tot cea mai mare raza de actiune . Armura sa este inspirata dupa cea a tancurilor vechi cu armura inclinata doar ca este imbunatatita de cele mai bune materiale posibile si se stie ca armura inclinata reflecta obuzele si disperseaza mult mai eficient energia de impact de cat cea plata . Adica o armura inclinata nu trebuie sa fie asa de mare si de groasa ca sa poata face fata unui impact puternic , din cauza asta tancul nemtilor e mai mic si mai mobil fiindca e mai usor , si e si al dracului de rezistent dar si usor de reparat. Multe tari din europa au in dotare Leopard2 pana si canadienii care lear fi fost mai usor sa cumere dela americani tancuri au preferat in schimb un tanc german in locul unuia american.

Adaugat de d212

Pentru toti care zic ca nu au vazut un Leopard2 , tancul verde dela inceput de dupa primul abrams nu e nimic altceva decat un Leopard2 va cam bate vederea pe uniii.

Adaugat de andreim77

Ma asteptam la un classament nu la o expozitie dar e frumos clipul si asa . Bravo!

Adaugat de lau1

Niste greseli minore apar in titlu dar este ok , clipul e reusit poate daca mai postezi vreounu include te rog si tancul german fiindca isi merita locul printre cei mai buni.

Adaugat de bebe

Acum inteleg de ce toata lumea vorbeste doar de Abrams si de Challenger pai in video nu exista poze cu nici un Leopard2. Dar ce mai conteaza se stie ca sia castigat locul printre cele mai bune din lume. Fiindca nu este asa imens ca si astea doua il face mai mobil si are o raza mai mare de actiune si este echipat cu o arma tot de 120 mm care este aceiasi pe care o gasesti si la americani si la englezi Este fabricat pe module ceea ce inseamna ca daca sufera vreo avarie majora care nu poate fi reparata urgent se inlocuieste tot modulul , e mai degraba un mercedes decat un tanc este foarte sofisticat si la fel ca cele americane este complet digital . Expertii militari lau numit combinatia perfecta de putere armura si mobilitate , astea fiind un atu necesar oricarui tanc care vrea sa detina un titlu aparte pentru capacitatile sale.

Adaugat de dragosbanica

Daca vreodata intrebi un soldat englez care lupta in acest fel de tanc ce parere are despre el sunt mai mult ca sigur ca tiar raspunde ca daca tancul Challenger ar fi o femeie s-ar casatorii cu ea si nu glumesc este incredibil de bun in lupta si extrem de capabil datorita sistemelor unice de care dispune dar si de echipajele incredibil de bine pregatite pe care Anglia le are cand vine vorba de blindate.

Adaugat de alexsr

Abramsul e bun dar nu este cel mai bun si faptul ca e asa digital nu il face perfect. Cel mai bun tanc este Challenger fiind si el la randul sau digital in mare masura si este mult mai rezistent decat tancul americanilor. Arma depe Challenger poate sa traga asupra unei mingi de fotbal aflata la 3k si sa o nimereasca cand tancul se afla in miscare ,iar stationar este 100% ca o tinta ochita este si lovita . Are acelasi calibru ca si arma americana doar ca este incredibil de precisa multe date nu se prea ofera pe siteuri sau prin documentare dar din ce am vazut armura depe tancul Challenger este o combinatie secreta de placi ceramice executate din materiale compozite si titan peste care vine un strat enorm de armura fabricat deasemenea tot din materiale clasficate iar rezultatul este unul uimitor , Challenger poate rezista chiar si obuzelor concepute special pentru penetrarea armurii , iar in unele teatre de operatiuni peste armura sa normala au fost amplasate placi de armura cu uraniu imbunatit si materiale ceramice care disperseaza energia exploziei pe suprafata armurii si nu in interiorul sau. In Iraq un astfel de tanc a fost lovit cu arme antitanc si lansatoare de rachete de 14 ori si singura paguba au fost senzorii exteriori care au fost reparati in mai putin de 6 ore iar tancul sa intors inapoi in lupta fara nici o altfel de problema. Asta dupa mine este o performanta incredibila si dovedeste clar ca un asemenea tanc este cel mai bun, dispune ca si cel american de o arma puternica dar are un avantaj al sau aparte care il face sa fie cel mai bun dintre toate.

Adaugat de BlackT

Cine stie poate sa facut vreo gresala ceva oricum unele imagini nu sunt asa clare dar e de inteles ca au fost facute intr-o zona de lupta si m gandesc ca cine le-a facut nu a venit de acasa cu un aparrat foto performant pentru a avea imagini mai clare. Oricum sunt pe internet destule si unele chiar mai clare dar si astea sunt destul de frumoase iar muzica se potriveste chiar bine.

Adaugat de bojenescuB

Eu nu vad nici un tanc german in imagini

Adaugat de george1979

Mie imi place mai mult Leopard2 din mai multe motive si nu am sa insir atatea doar ca este combinatia perfecta de putere de foc mobilitate si protectie. Poate ca nu e cel mai rezistent tanc dar cu siguranta caracteristicile sale il fac sa fie unul dintre cele mai bune .

Adaugat de dumitruotel

E mare si tancul englezesc cred ca sunt cam la fel de mari cu cele americane.

Adaugat de corina

Abramsul este cel mai mare dintre toate ajungand la peste 70 de tone ce bestie.

Adaugat de DanielTheGreat

Fiecare cu ce ii place poate tu ai motivele tale sa iti placa insa totusi tancul american are punctele sale forte care il fac sa domine si sa nu uitam ca mai tot timpul armata americana lucreaza ca si o echipa iar acest gen de tanc a fost conceput pentru munca in echipa . Ultimele sisteme cu care a fost echipat de catre armata americana il fac sa fie primul tanc de lupta din era digitala care se bazeaza in totalitate pe calculatoare pentru tintire miscare si schimb de informatii. Nu e nimic mai mult decat un computer blindat pe senile . Iar tot ce fac acele computere e sa il transforme intro masina formidabila de lupta . Un simplu exemplu ar fi ceva de genu , daca intro lupta in care intra tancul american insotit de inca cateva tancuri de acelasi model unul dintre tancuri vede o tinta iar un al tanc deja poate deschide focul asupra ei , totul este legat in timpul luptei printro retea wireless de comunicatii intre calculatoare si deasemenea sistemul performant de ochire al abramsului permite capitanului sa ocheasca sa dea ordinul de tragere iar intre timp pana se trage asupra tintei actuale el sa caute o urmatoarea si la fel sa o distruga . Tancul nu are doar atat este echipat cu o varietate de sisteme de navigatie si control care permit ca tancul sa atace pe timp de zi si noapte fara nici o problema . Si singurul motiv pentru care americanii au pierdut "cateva" abramsuri in conflictele din iraq a fost simplu , Abramsurile se aflau la inaintare in linia intai de lupta si au fost primele care au suferit focul inamicului si era si de asteptat ca vor fi pierderi doar ca nu de vieti omenesti ci doar de echipament iar acestea nu au fost atat de mari incat sa devina o grija. Exista chiar si o marturie in care un tanc american a fost lovit de mai multe obuze de o data si a luat foc , soferul tancului nu a mai apucat sa iasa din el si a decis sa se izoleze in compartimentul sau avand incredre deplinda ca va scapa cu viata cand incendiul va fi stins. Dupa ce focul a fost potolit camarazii sai leau spus celorlalti ca el se afla prizonier in tanc si ca sar putea sa nu mai fie in viata vazand la cat de avariat a fost tancul , insa cand a fost deschisa trapa el era in viata si ia intrebat in gluma de ce a durat atat . Toate astea dovedesc ca tancul asta poate supravietuii in conditii extreme iar pentru motive simple armura sa este tinuta un secret dar face o treaba nemaipomenita.

Adaugat de alinrus

Preferatul meu este tancul englezilor care stiu eu sigur din surse de incredere ca detine cea mai performanta armura din grupul asta de trei si tot o data cea mai precisa arma dintre cele trei tancuri, Arma depe tancul Abrams are o raza foarte mare de actiune insa ii cam lipseste putin de tot acuratetea, Arma depe Challenger este conceputa dela inceput pentru acuratete maxima si putere de foc pe langa toate astea tancul are o raza de actiune mai mare de cat cel al americanilor. Faptul ca M1 ala are o turbina cu gaz il face sa aibe un consum imens si asta face ca tancul sa fie alimentat intruna e ca si cum te-ai duce la razboi cu un picior inainte si cu unul intro galeata, sunt vulnerabile cand alimenteaza si la ce bun o asa avansare tehnologica de care dispun daca nu o pot folosii cand e cel mai mult nevoie de ea, in 2003 cand americanii au invadat Iraq pentru al deturna dela putere pe Saddam Husein acesta ia intampinat cu peste patru mii de tancuri care erau toate rusesti dar majoritatea fiind mult depasite si nici pe departe un adversar pentru tancurile coalitiei. Rapoartele oficiale dela sfarsitul campaniei arata ca toate tancurile irakiene au fost distruse iar din acel numar imens de patru mii doar o mie se acorda tancurilor americane Abrams care au fost nevoite mai mereu sa opreasca si sa alimenteze, si ceva mult mai important care face ca challenger sa fie preferatul meu si tot odata cel mai bun din lume e faptul ca in tot conflictul asta din Iraq americanii au pierdut cam multe abramsuri pe cand englezii nu au avut nici o singura pierdere in numarul tancurilor.

Adaugat de BlueNinja

Un mare razboinic a spus o data "fara razboi nu exista pace" si asa si este iar fara tancuri nu exista razboi cu adevarat

Adaugat de dragoscaresunt

Arata bine de tot fiecare dar intre ele exista diferente destul de mari care le separa unul de celalalt , au avantaje si dezavantaje diferite insa fara ele nici un razboi nu ar putea fi castigat.

Postat de John Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
tancuri de lupta tancuri germane tancuri americane cel mai mare tanc din lume cele mai tari poze din lume poze cu tancuri poze tancuri cele mai tari tancuri
© 2012 Top1