GO

Ani de liceu - voltaj

Mi-ar place si mie sa imi aduc aminte de anii de liceu.A fost o experienta unica.Asa este si aceasta melodie dedicata elevilor.
Ani de liceu - voltaj poze

Adaugat de asa

ămi place muyica ta frate mult de tot iești tare boos

Adaugat de eli_deva

Am scris si eu un cantec suna cam asa: I: Era sa moara I-am spus intr-o doara Ca nu sunt Fecioara Sunt Leoaica, fac ce vreau Lasa-ma-n pace sa fac ce imi place Sa stii ca diseara sunt in club cu fetele, II: Si-mi tii morala cum sa vin la scoala Adu-ti aminte, erai la fel, Refren: Ani de liceu cu absente la romana Scumpii ani de liceu Ani de liceu cand lipsesti o saptamana Si le spui ca esti in turneu Ani de liceu cand iesim in hol pe role Scumpii ani de liceu Ani de liceu, telefonul suna-n ore Veseli ani de liceu, ani de liceu, Hei, ho, hei III: Profa imi spune sa ma las de glume Sa imi scot tatuajul si cercelul din buric, N-ma timp de teme Vreau doar sporturi extreme Nu-mi fac probleme Sunt exact cum mi-am dorit, II:, Refren:, IV: Si-mi tii morala (si-mi tii morala) Cum sa vin la scoala Adu-ti aminte (adu-ti aminte), Eraï la fel, e doar o strofa lucrez la celelalte si la refren, SPER CA VA PLACE STROFA MEA, e doar de amuzament.

Adaugat de adi lupea

Ce dracu e tarziu de noi eu am terminat dreacu luceu oh o fost o teruare.

Adaugat de eli_deva

Nu merge dar cred ca e super nu-i asa ?

Adaugat de skufitza andra

Inca sunt la liceu dar mai am 1 an si-l gat yupii

Adaugat de andra borbel

Sunteti foarte teri pe date de 25 la 14;30 am concurs cu piesa voastra si ce.

Adaugat de Ungurean Livia

Aceste peisaje schimba veata atit in culori cit si intro lume a minunilor

Adaugat de cristina

super piesa:x

Adaugat de Clyde

Cea mai frumoasa melodie de la Voltaj scoasa pentru liceeeni. Cand am terminat eu liceul acum cativa ani, melodia asta s-a cantat cel mai mult la banchet si melodia celor trei fete, pff ca nu mai imi amintesc cum le cheama, dat tot Ani de Liceu ii zicea la melodie. Au fost intr-adevar niste ani frumosi. Cei care sunteti voi acuma la liceu, bucurati-va cat puteti de ei caci nu mai vin niciodata inapoi.

Postat de Ducu Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
voltaj ani de liceu versuri voltaj imi amintesc de anii de liceu melodii liceu
© 2012 Top1