GO

Lei nervosi la circ

Inca un pic ii mai piscalea la cap si cred ca si ii rupeau fata jos la dresori.O fi avut acesta chef de show insa leii nu prea au simtit acelasi lucru.Macar au primit aplauzele de rigoare.
Lei nervosi la circ poze

Adaugat de raluca

Leii mai au si ei cate o zi proasta si eu am fost la circul acesta anul trecut.

Adaugat de dea

eu am mai fost la circ si am mai vazut lei da nu asa de nervosi cum sunt astia eu nu ma-si baga la ei nici in ruptul capului

Adaugat de bobbycvi

ma intreb cum de pot sta celelalte feline atat de linistite pe marginea arenei. oricum e curajos si dresorul ca eu unul nu m-as baga la asa ceva ... brrrr

Adaugat de atractiv77

ce nervosi sunt astia de chiar. dar cum naiba sa iti treaca prin cap sa enervezi asemenea animale puternice ... tre sa fii un pic nebun dupa parerea mea.

Adaugat de gioni

Mie i-mi place circul foarte mult chiar de cand eram copil si mergeam cu parintii, dar sa nu uitam ca aceste animale sunt totusi salbatice si cat ar fi de cuminti si de bine imblanzite se pot intoarce oricand in potriva noastra, au si ele perioade cand nu sunt bine dispuse si devin nervoase cum sunt leii din acest filmulet.

Adaugat de AlexAfinarul

Leii sunt animale puternice si chiar daca sunt bine dresate ele se incapataneaza de cele mai multe ori si opun rezistenta, uneori chiar dresorul le poate face sa nu asculte prin comportamentul sau. Este foarte periculos sa lucrezi cu multe animale odata cum este dresorul de la acest circ s-ar putea intoarce putea intoarce toate impotriva lui si nu cred ca ar mai putea scapa de ele cu toate ajutoarele, si totusi cred ca cei mai periculosi sunt leii nervosi pentru ca sunt si mai puternici.

Adaugat de kosty24kosty

Pana si cele mai salbatice animale se pot imblanzii, dar exista tot timpul un risc ca ele sa regidiveze un exemplu este chiar acesta cu leii nervosi.

Postat de Andreea Localitate Bucuresti Trimite mesaj Alte detalii
circ cu lei poze circ animale lei nervosi animalelor de circ circul poze animale de circ poze circ lei poze lei la circ
© 2012 Top1